somesul mare in amonte de rodna si sant
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
somesul mare in amonte de rodna si sant
salutare
am petrecut craciunul pe valea mariilor intr-un decor super, si am vazut locuri interesante pe somesul mare pana sa urc pe valea mariilor.
A pescuit cineva acolo sau chiar mai in amonte spre rotuda ?
ce se prinde ?
am petrecut craciunul pe valea mariilor intr-un decor super, si am vazut locuri interesante pe somesul mare pana sa urc pe valea mariilor.
A pescuit cineva acolo sau chiar mai in amonte spre rotuda ?
ce se prinde ?
-
- veteran
Am prins cativa pastravi intimplator cind pescuiam cu vobler la clean, in special iarna, in Somesul Mare in zona Nasaud. Am vazut si pescari de stationar care au prins accidental pastravi cind pescuiau la scobar cu viermusi dar numai iarna cind ingheata piriurile afluiente ale Somesului Mare din amonte de Nasaud.
- serbanhbk!!
- veteran
-
- veteran
Prin 1997-99 luam autorizatie de 1-3 zile de la ocolul silvic Rodna si pescuiam si pe Somes in aval de Santz si pe Valea Vinului, ba odata si pe Anies am fost. Se prindea binisor pastrav de 20-27 cm, dar recunosc ca atunci doar la momeli naturale. Acum un prieten imi zice ca pe Valea Vinului a devenit ff rar de cand apa a fost luata de AJVPS. Poate pe Anies sa mai fie dar f sus, spre izvor. Sigur se prinde bine pe Rebra dar,,,e zona interzisa se pare mai spre obarsie. vedeti ca pe acolo sunt si ocoale silvice private, paote si ele vor sa elibereze permise. Eu daca merg o sa am doar permis ANPA in buzunar, daca mai fac rost de el in 2010...
- Ariston
- utilizator constant
Intr-adevar o parte din apele de munte mai exact 21 sant concesionate de ajvps....pt cei impatimiti ai pescuitului la pastrav in BN singurul rau de munte cu pastrav ramane REBRA.Am pescuit la inceputul lui septembrie,pe portiunea "ciuperca"-gura minei de la gusatu.,mentionez apa are regim de rezervatie si am reusit sa pescuiesc cu invitatie..rezultate satisfacatoare Ì
-
- veteran
Probabil ca pe baza de whisky sau pe baza de euroi, nu?coscal scrie:ai "reusit" sa pescuiesti cu "invitatie" si ai retinut 8-10 pastravi pe zi ?
Spune-ne si noua cum se obtine 'invitatia" ?