Somesul intre Cluj si Gherla

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fsandor
utilizator constant
utilizator constant

Somesul intre Cluj si Gherla

Mesaj de fsandor » 19 Mai 2011, 14:58

Se poate prinde ceva pe aceasta portiune a Somesului? Orice, nu doar rapitori.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 19 Mai 2011, 17:51

chiar ma gandeam si yo la topicul asta...locurile arata excelent dar nu prea am auzit sau vazut sa mearga lumea pe acolo...poate cineva ne poate lamuri :)

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 20 Mai 2011, 07:15

Se prinde clean, chiar frumos. Inainte de prohibitie prin martie am facut cateva partide si am luat la stationar cativa cleni frumosi. Am incercat si la spining dar fara rezultat. Cred ca in vara va merge mai bine dupa cum ziceau unii. Inafara de clean s-a mai prins si crap la 2 kg. Cred ca erau "evadatii" de la Campenesti dupa inundatiile de anul trecut.

fsandor
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fsandor » 20 Mai 2011, 09:30

danone scrie:Se prinde clean, chiar frumos. Inainte de prohibitie prin martie am facut cateva partide si am luat la stationar cativa cleni frumosi. Am incercat si la spining dar fara rezultat. Cred ca in vara va merge mai bine dupa cum ziceau unii. Inafara de clean s-a mai prins si crap la 2 kg. Cred ca erau "evadatii" de la Campenesti dupa inundatiile de anul trecut.

Poti sa ne spui si locul aproximativ, daca nu e un secret? Nu cunosc zona deloc, doar prin Google Earth. :D

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 20 Mai 2011, 13:51

Pescarii nu au secrete numai neveste care-i mau cicalesc ca merg la pescuit. Eu am pescuit pe Somes la Bontida imediat in stanga inainte de a trece podul mare si la Iclod, in zona garii. Am fost de vreo 2-3 ori pe aceste locatii in iarna si am luat ceva cleni frumosi la stationar. Am dat si la voblere si rotative , dar nimic.

Scrie răspuns