Somesul intre Cluj si Gherla
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Somesul intre Cluj si Gherla
Se poate prinde ceva pe aceasta portiune a Somesului? Orice, nu doar rapitori.
- serbanhbk!!
- veteran
Se prinde clean, chiar frumos. Inainte de prohibitie prin martie am facut cateva partide si am luat la stationar cativa cleni frumosi. Am incercat si la spining dar fara rezultat. Cred ca in vara va merge mai bine dupa cum ziceau unii. Inafara de clean s-a mai prins si crap la 2 kg. Cred ca erau "evadatii" de la Campenesti dupa inundatiile de anul trecut.
danone scrie:Se prinde clean, chiar frumos. Inainte de prohibitie prin martie am facut cateva partide si am luat la stationar cativa cleni frumosi. Am incercat si la spining dar fara rezultat. Cred ca in vara va merge mai bine dupa cum ziceau unii. Inafara de clean s-a mai prins si crap la 2 kg. Cred ca erau "evadatii" de la Campenesti dupa inundatiile de anul trecut.
Poti sa ne spui si locul aproximativ, daca nu e un secret? Nu cunosc zona deloc, doar prin Google Earth.

Pescarii nu au secrete numai neveste care-i mau cicalesc ca merg la pescuit. Eu am pescuit pe Somes la Bontida imediat in stanga inainte de a trece podul mare si la Iclod, in zona garii. Am fost de vreo 2-3 ori pe aceste locatii in iarna si am luat ceva cleni frumosi la stationar. Am dat si la voblere si rotative , dar nimic.