somesul in judetul salaj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
sj
Am fost ieri in zona Rastoci,am tradat un pic spiningul pt.un pescuit la scobar. Apa era scazuta si destul de limpede. Nu am incercat deloc cu artificiale. Mai dupa ora 12 am ajuns la podul de la Ciocmani unde in amonte la celebrele stanci erau 2 greblaci..... Te mai miri ca vara nu-ti mai da nici un mustacios in naluci... Trist dar adevarat! Cam asa sta treaba la inceput de ianuarie pe Somes in SJ. 

rapala the best vobler in the world
Re: somesul in judetul salaj
Am fost ieri pe Somes sa vad ceva locuri noi ,apa in scadere, culoare in regula.Am batut pe jos o portiune de cativa km.Cateva locuri interesante ,promitatoare.Tinta a fost somnul si avatul,dar din pacate fara rezultat .Cateva atacuri ,dar cum se intampla intotdeauna la avat pe malul opus.Un singur clean la vobler rapala de 7 cm.Pestii pasnici au inceput sa se miste ,albitura pe langa maluri si ceva scobar in curent,dar din pacate am vazut si trei clenuti ametiti cu burta in sus ,cauza necunoscuta.
Azi in sfarsit am spart gheata ,un avat de vreo 50cm. la vobler .
A fost careva wd. asta pe Somes?Cum e Somesul ?Intentionez sa ma duc saptamana asta la un pescuit de rapitori in special somn avat.
e in scadere si usor usor se curata.nu stiu cum merge somnul dar cineva vaneaza foarte zgomotos