somes

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 24 Iul 2010, 08:58

@ georcaef

Multam fain !...la mine in zona nu l-am vazut curat de foarte multa vreme.

Fir intins !...tuturor. :wink:

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 24 Iul 2010, 14:59

In Cj l-am vazut si eu curat, dar din cate am auzit, vine cel mare, dinspre BN murdar.
Afluentii din Salaj erau curati ieri(Almas, Agrij), dar cu ploile astea locale... :?

gripone
junior
junior

Mesaj de gripone » 05 Aug 2010, 07:58

old_radu scrie:@ georcaef

Multam fain !...la mine in zona nu l-am vazut curat de foarte multa vreme.

Fir intins !...tuturor. :wink:
anul acesta Somesul Mare si-a cam facut de cap....apa murdara pana-i lumea, dar....
mai lovim cate un avat de langa mal, ca doar foamea-i mare pentru ei si trebuie sa se hraneasca....Saptamana trecuta, inainte de nunta mea :D , zic hai ca ies un pic ca prea stresat am fost. Apa mare si murdara rau, dar am insistat. La vreo 100m mai sus de mine aud vreo trei batai consecutive....Era un avat frumos care, ca loc de vanatoare si-a ales un copac cazut in apa. Asa atacuri rar vezi pe apele astea tulburi! Aventura deabia acum incepe....: oscilante-8 la numar-0 rezultat; trill de 7 si 9 cm- rezultat febra musculara; voblere mici si mari -10 la numar - 2 atacuri anemice; lingurita 3 bucati si sa nu mai vorbesc de gume -nimic! Pe bune, cam 1 ora am tot incercat si nimic....el - zdreanta - sarea una una la un interval cam de 5 min. Ultima solutie POPPER! Asta-l mai aveam in trusa neincercat....un pop no name pe care nu am dat 2 bani si am vrut sa-l fac breloc. Rezultatul... lansez la 3 m de mal, smacesc usor si din adanc sare monstrul...am reusit..un avat de 67 cm. Pacat ca nu am avut tel. la mine sa-i fac poza. L-am pupat parinteste si dus a fost...cred ca a avut 2 kg...Abia astept urmatoarea iesire "incognito", max 3 ore sa nu se supere doamna ...oricum cele mai faine si mai productive partide le-am avut asa pe nepregatite - betele si trusa nu lipsesc din masina!
Fire intinse la toti!

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 05 Aug 2010, 08:11

lacurile de acumulare is pline, pana scade nivelul somesului mai trece vreme multa, mai ales ca ploile nu s-au oprit.

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 05 Aug 2010, 08:46

Din pacate anul asta nu am reusit sa fac decat o iesire pe Somes, si aia fara rezultate :cry:
Nu stiu daca va fi bun anul asta :cry:

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 08 Oct 2010, 18:26

In weekend asi vrea sa fac un spinning aval de Beclean. Stie cineva cum este Somesul in acea zona, este curat sau...?

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 08 Oct 2010, 20:43

i foarte pescuibil somesul in perioada asta...din pacate avatul pare mort dar stiuca mai misca :wink:
si cel mai important: daca dai cu voblere mai grele, recupereaza-le in viteza ca altfel o sa ai surprize neplacute...eu am pierdut saptamana asta voblere de peste 100 lei :?

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 08 Oct 2010, 20:49

serbanhbk!! scrie:i foarte pescuibil somesul in perioada asta...din pacate avatul pare mort dar stiuca mai misca :wink:
si cel mai important: daca dai cu voblere mai grele, recupereaza-le in viteza ca altfel o sa ai surprize neplacute...eu am pierdut saptamana asta voblere de peste 100 lei :?
Multumesc pentru informatii, au sosit in timp util :lol:.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 08 Oct 2010, 21:31

aaaa....si inca ceva: daca pescuiesti la avat cu voblere mai mari de 5 cm, pune struna :wink: in zona in care mergi este ceva stiuca...yo am prins sapt trecuta una de 60cm...

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 08 Oct 2010, 21:34

Am retinut, ma conformez :lol:

Scrie răspuns