SOLESTIUL deschis la pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
SOLESTIUL deschis la pescuit
S-au schimbat patroni la SOLESTI. Noi patroni permit pescuitul din barca la rapitori contra sumei de 100 lei si tot pestele prins se retine. Balta are mult salau biban.
Re: SOLESTIUL deschis la pescuit
Singura regula impusa de noii proprietari este ca intrarea pe apa sa se faca prin fata barajului in partea dreapta unde au ei barcile. Este permis motor termic.
cred ca noul patron e rupt de foame daca a aplicat acest regulament,sa poti retine tot ce prinzi!pe termen lung consecintele sunt grave,dar probabil tine si el balta 1 an apoi o vinde....se bucura cat poate de cei 100 de lei taxa de pescuit
Vrea sa poata baga in apa puiet de crap si caras dar rapitorii sunt dominanti in lac. Vrea sa faca un echilibru. Asa ca treaba cu foamea cade
echilibrul baltii este facut de pesti,nu de om....intotdeauna rapitorul va ataca pestele bolnav,ranit,etc...echilibrul se face pe cale naturala!dar fiecare le stie pe ale lui!
Barajul e foarte mare si e suprapopulat cu platica.
Echilibrul a fost dat peste cap de fostii proprietari.Acum 10-15 ani balta era plina de salau, acum nu mai stiu ce are.
Echilibrul a fost dat peste cap de fostii proprietari.Acum 10-15 ani balta era plina de salau, acum nu mai stiu ce are.
Nu te-a tras nimeni de maneca sa mergi la Solesti. Astea sunt conditiile pe balta. Iti convin mergi nu-ti convin nu mergi. E simplu.112foc scrie:echilibrul baltii este facut de pesti,nu de om....intotdeauna rapitorul va ataca pestele bolnav,ranit,etc...echilibrul se face pe cale naturala!dar fiecare le stie pe ale lui!
Iar sa-ti dai cu parerea vis-a vis de piscicultura iti repet ca pestele dominant in Solesti este salaul si bibanul. Exemplu:
Saptamana trecuta nea Victor de la Manjesti a venit cu toti angajatii si au tras cu navodul pt a face un control cu privire la pestele din Solesti.
Concluzia lui a fost ca trebuie facut neaparat ceva cu salaul si bibanul pt a putea fi introduse si alte specii in balta.
Cand era inchis as fi dat orice sa am acces pe balta. Am vazut acum multi ani salau de 9 kg tras la plasa.
lucian ,da mai multe amanunte ,te rog !
LucianBc scrie:Nu te-a tras nimeni de maneca sa mergi la Solesti. Astea sunt conditiile pe balta. Iti convin mergi nu-ti convin nu mergi. E simplu.112foc scrie:echilibrul baltii este facut de pesti,nu de om....intotdeauna rapitorul va ataca pestele bolnav,ranit,etc...echilibrul se face pe cale naturala!dar fiecare le stie pe ale lui!
Iar sa-ti dai cu parerea vis-a vis de piscicultura iti repet ca pestele dominant in Solesti este salaul si bibanul. Exemplu:
Saptamana trecuta nea Victor de la Manjesti a venit cu toti angajatii si au tras cu navodul pt a face un control cu privire la pestele din Solesti.
Concluzia lui a fost ca trebuie facut neaparat ceva cu salaul si bibanul pt a putea fi introduse si alte specii in balta.