Snagov
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- ovi_vl
- utilizator constant
Re: Snagov
da...si eu o sa intru n paine (sesiune) si n am prins nimic pana acum ... am incercat un fel de street-fishing dar la noi nu cred ca o sa aibe viitor 'sportul' asta ... nici macar stationaristii nu prindeau
cine mai e pentru street-fishing adica n are chef sau posibilitatea sa se deplaseze din bucuresti (adica e student) si vrea sa facem o iesire week endul asta sa ma contacteze!!

Pai pe unde faci street fishing si la ce dai? Nu ca as putea weekendul asta dar poate mergem alta data.
- ovi_vl
- utilizator constant
la shaduri mici pentru biban...linguri oscilante mici sau vobblere tot mici...am dat pana acum pe lacul morii , pe dambovitza sub podul ciurel , putin mai in aval spre regie, pe lacul tei din barca , pe lacul din parcul plumbuita si mai in aval de lac ... dar nicaeri n am luat nimic oricum in perioada asta nu ne mai lasa ploiele sa iesim...apoi examenele ...chiar acum cand aveam si eu 2 zile libere 

Ceva noutati?a prins cineva zilele astea ceva? 

s-a riscat cineva sa dea la peste cu ploile astea. eu am iesit la o "udare de plastice" duminica si am avut un singur tac, urmat desigur de un rateu din partea mea
. daca a prins cineva pe snagov sa ne informeze si pe noi, multam!!

Eu cred ca dau o raita azi ma duc sa iau niste gas la barca sa vedem daca misca... 

Ai luat ceva?
Eu azi am venit din concediu si maine la prima oara ies putin si eu
Eu azi am venit din concediu si maine la prima oara ies putin si eu
pescar particular
- ovi_vl
- utilizator constant
ceva miscare pentru weekend ul asta? iese cineva prin bucuresti sau prin apropiere? caut partener de pescuit weekendu asta
nu de alta dar colegii sau prietenii mei nu prea impartasesc pasiunea asta ...si singur nu prea mi vine sa ies 

Nu am luat nimic
conditii bune vreme frumoasa dar dintoasa nu si-a facut aparitia...

Joi 2 ore. Ploaie vant ploaie
3 marlitze pana in 1kg
2 la slider
1 la lingura
3 marlitze pana in 1kg
2 la slider
1 la lingura
pescar particular