sfaturi de balti de pescuit(localitati etc..)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
sfaturi de balti de pescuit(localitati etc..)
salut vreau si eu duminica asta sa ma duc la peste cu niste prieteni ce balti imi recomandati pt caras, crap, teno si taxa sa nu depasasca 50 ron si sa nu fie mai departe de 60 km de bucuresti?
MULTUMESC!!!

incearca pe www.pescuitul.ro ca acolo o sa afli mult mai multe
dak intrebai de specii de rapitori primeai raspunsuri asa la pasnici nu prea ne pricepem

dak intrebai de specii de rapitori primeai raspunsuri asa la pasnici nu prea ne pricepem

-
- veteran
Re: sfaturi de balti de pescuit(localitati etc..)
Butimanu si Nicolesti, salbe de cate 5-6 lacuri, destul de mici di adanci de maxim 2 metri dar au crap de maxim 3 kg, caras, amur si ocazional salau si biban.pana_vip scrie:salut vreau si eu duminica asta sa ma duc la peste cu niste prieteni ce balti imi recomandati pt caras, crap, teno si taxa sa nu depasasca 50 ron si sa nu fie mai departe de 60 km de bucuresti?MULTUMESC!!!
Merita si Magura 2, la vreo 40 km de Buc langa Oltenita: crap de 1-4 kg, caras marisor, somn de 1-3 kg, stiuca (maxim 2 kg). Merge f bine la undita cu pluta fir de maxim 0.15, sheffield sau rubesiana.
nu tin neaparat sa te contrazic, dar cteno se prinde si la artificiale; chiar destul de frecvent, este si o poza cu un cteno de 8kg la oscilantabebe13 scrie: dupa cate stiu carasul nu se prinde la lingurita si nici tenul nu trage la twister
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1372
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...