Sf. Gheorghe

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costi
veteran
veteran

Sf. Gheorghe

Mesaj de costi » 13 Aug 2007, 22:00

In septembrie o sa ajung pentru cateva zile la Sf. Gheorghe. Fiind pentru prima data in Delta orice informatiie despre locatii, specii, permis si orice credeti necesar sunt binevenite.

Din pacate ajung cu un grup de nepescari, o sa fiu singurul care o sa vrea sa ude ceva table din grup asa ca ma gandesc la locatii destul de aproape de Sf. Gheorghe.

Permisul pt. delta se poate ridica si din Sf. Gheorghe sau doar din Tulcea???

A, si inca ceva, oare are rost sa mai car si pneumatica mea ruseasca cu mine (cu tractiune animala la doua brate putere :D :D ) sau mai bine inchiriez ceva de la localnici??

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 13 Aug 2007, 22:46

Nu inteleg de ce daca ai permis de pescuit in Hunedoara de ce mai vrei se iei inca unul in Tulcea? ce ei iti dau alt model de permis? nu este un singur tip de permis valabil in toata tara. :help: :explode: :datz: :elkgrin: :fluch :lol1: :censored:
Membri nostri au fost controlati in delta au aratat permisul eliberat de A.P.S.-HD si nu au avut nici un fel de probleme. :roll: :twisted: :lol:

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 13 Aug 2007, 22:48

Domnu' Benko, eu stiam ca pt Rezervatia Biosferei Delta Dunarii sau cum draq se numeste acum trebuia platit separat autorizatie de pescuit
da poate nu stiu bine :roll:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 13 Aug 2007, 22:58

Mai vin uni sa-ti ceara diferite sume de bani dar daca esti tare pe pozitie pleaca cu coada intre picioare
Ma sunat un membru de al nostru din delta ca a venit unul si ii cere 20 de lei ca sa poata pescui. Iam spus telefonic sa ii feaca proces verbal de contraventie dupa care s-a carat si nu a mai revenit. Cred ca sunt diverse persoane care abuzeaza de pescari din alte judete cerindule diferite sume de bani. :roll: :twisted: :lol:

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 18 Aug 2007, 12:12

Am venit de curand de la Sf. La rapitor e moarta activitatea. Barca gonflabila nu are rost. Poti cere localnicilor sa te duca pe locuri de pescuit....sau mergi pe jos. Merge direct pe Dunare carasul, cate un ciortan si somotei. Mamaliga, porumb...sau rama neagra. Apa e foarte scazuta si murdara.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 19 Aug 2007, 19:02

mersi de info

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 19 Aug 2007, 20:22

iti multumesc si eu de info deoarece aveam de gand sa ies prin septembrie la stiuca pe canalul ce leaga sulina de sf. gheoghe...so cred ca ajung in sulina ptr duelul cu avatii si stiucile de acolo :twisted:

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 19 Aug 2007, 21:34

sa traiti si fire intinse! ...sper sa se schimbe situatia pana ajungeti....dar daca nu, berea e recesi ieftina si peste suficient in sat pt bors si alte bunatati! ;)

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 19 Aug 2007, 21:47

Danoc scrie:peste suficient in sat pt bors si alte bunatati! ;)

dejaba e in sat daca in apa nu e:)) hehe, am observat ca preturile is de bun simt atat la magazine cat si pe plaja. sper sa ajung cat mai curand cu putinta. mai mergea somoteiul si ciortan/crapul(nu am avut capturi spectaculoase dar nici nu prea am pescuit) la 2 boabe de porumb una cu miere si alta cu scoica iar stiuca a preferat culori gen alb si alb-rosu, no amu so' pe ei/ele :lol: fir intins si asteptam info proaspete :D

Scrie răspuns