Salvati Budeasa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Salvati Budeasa
Spiridusule, scrie doar sesizarile
In momentul cand o sa scoti plasele si o sa le arati la garda o sa fii automat braconier.
Acum 2 ani la cupa Snagov baietii de la apc21 au gasit o plasa si au chemat garda
A iesit mare scandal si politia voia sa faca dosare baietilor de la apc21 !
In momentul cand o sa scoti plasele si o sa le arati la garda o sa fii automat braconier.
Acum 2 ani la cupa Snagov baietii de la apc21 au gasit o plasa si au chemat garda
A iesit mare scandal si politia voia sa faca dosare baietilor de la apc21 !
pescar particular
Perfect deacord cu Alex. Intalniti-va neaparat. Poate faceti si echipa la pescuit.....cine stie....Alex-BAV scrie:Eu zic sa va intalniti........asa la pescuit, desigur sau la adunat plase !!!!!pescar94 scrie:nasolule vorbeste frumos,eu nu ti.am vb urat,crezi ca eu nu pot vorbii asa?
Pe Nasolu il cunosc personal. Super pescar, dar are nevoie de un partener sa-l mai ''tempereze'' si cred ca Pescar94 este omul potrivit.

Stima.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Eu as vrea cu cea mai mare placere sa ne intalnim...la o partida de spin...la un pahar de vin fiert...eu nu stiu ce parere va.ti facut despre mine..dar sigur nu cea care ma reprezinta pe mine..
Pai...,te invitam la noi in Arges,daca e prea putin pentru tine,te ducem cu draga inima pe barajele Oltului unde iti garantam materie prima din belsugPif. scrie:spiridusule ,cu ultima ta postare m ai facut sa i mi para rau k nu sunt din Bucuresti,tare mi ar placea sa tai si eu ceva plase.

Pai de ce nu spui asa mai baietepescar94 scrie:Eu as vrea cu cea mai mare placere sa ne intalnim...la o partida de spin...la un pahar de vin fiert...eu nu stiu ce parere va.ti facut despre mine..dar sigur nu cea care ma reprezinta pe mine..

-
- utilizator nou
VA SALUT PE TOTI...... 

pescar94 scrie:Eu as vrea cu cea mai mare placere sa ne intalnim...la o partida de spin...la un pahar de vin fiert...eu nu stiu ce parere va.ti facut despre mine..dar sigur nu cea care ma reprezinta pe mine..
Acum, daca tot ti s-a facut onoarea si ai fost primit in ''clubul'' nostru( fie vorba-ntre noi nasolu' greu accepta membri noi in echipa lui,dar cred ca pentru tine are o ''slabiciune''

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
SALUT
Deja v-at desumflat, baieti ?
nu mai neste niciunul activ de 2 zile ?

Deja v-at desumflat, baieti ?
nu mai neste niciunul activ de 2 zile ?
MAAARS MAAA !!!! Sau cum spunea bunica, HAI SICTIR.nasolu scrie:Pai de ce nu spui asa mai baietepescar94 scrie:Eu as vrea cu cea mai mare placere sa ne intalnim...la o partida de spin...la un pahar de vin fiert...eu nu stiu ce parere va.ti facut despre mine..dar sigur nu cea care ma reprezinta pe mine..?Hai,nu mai conteaza ce-am spus despre tine,am exagerat,bine,si tu ne-ai cam luat peste picior!Esti bine primit printre noi,o sa-ti dau prin MP id-ul de mess al colegului nostru de forum si de suferinta"Julien",e on-line tot timpul,ia te rog legatura cu el si stabiliti ce si cum!Bine-ai venit printre noi!!