salutare

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Andrei_smeu
utilizator nou
utilizator nou

salutare

Mesaj de Andrei_smeu » 20 Sep 2006, 00:20

Am si eu cateva intrebari.a fost careva de curand in delta? de preferinta aproape de sf gheorghe sat ??cum sta treba se mai prinde ceva ?tantarii au disparut?sau e careva amator de o "excursie"pe la inceputul lunii octombrie in delta zona sf gheorghe sat in incercarea de a prinde crapul cel mare ??? astept ceva raspunsuri de la impatimiti ... sau de la incepatorii in ale pecuitului....sau pe mess ..... andrei_smeu ....scriu din iasi
fewrt

Andrei_smeu
utilizator nou
utilizator nou

un pescuit in delta?

Mesaj de Andrei_smeu » 21 Sep 2006, 12:24

Andrei_smeu scrie:Am si eu cateva intrebari.a fost careva de curand in delta? de preferinta aproape de sf gheorghe sat ??cum sta treba se mai prinde ceva ?tantarii au disparut?sau e careva amator de o "excursie"pe la inceputul lunii octombrie in delta zona sf gheorghe sat in incercarea de a prinde crapul cel mare ??? astept ceva raspunsuri de la impatimiti ... sau de la incepatorii in ale pecuitului....sau pe mess ..... andrei_smeu ....scriu din iasi
fewrt

piticu
veteran
veteran

Re: un pescuit in delta?

Mesaj de piticu » 15 Oct 2006, 20:18

Andrei_smeu scrie:
Andrei_smeu scrie:Am si eu cateva intrebari.a fost careva de curand in delta? de preferinta aproape de sf gheorghe sat ??cum sta treba se mai prinde ceva ?tantarii au disparut?sau e careva amator de o "excursie"pe la inceputul lunii octombrie in delta zona sf gheorghe sat in incercarea de a prinde crapul cel mare ??? astept ceva raspunsuri de la impatimiti ... sau de la incepatorii in ale pecuitului....sau pe mess ..... andrei_smeu ....scriu din iasi
da
nu
cam da
nu
nu
ihih
sigur
poate
nu
scriu din bucuresti
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 17 Oct 2006, 08:48

da
da
da
nu
nu
bine
bine
bine
nici o problema ca scrii din Iasi

Daca mai ai intrebari, dupa cum vezi, suntem la dispozitia ta.

Scrie răspuns