salutare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
salutare
Am si eu cateva intrebari.a fost careva de curand in delta? de preferinta aproape de sf gheorghe sat ??cum sta treba se mai prinde ceva ?tantarii au disparut?sau e careva amator de o "excursie"pe la inceputul lunii octombrie in delta zona sf gheorghe sat in incercarea de a prinde crapul cel mare ??? astept ceva raspunsuri de la impatimiti ... sau de la incepatorii in ale pecuitului....sau pe mess ..... andrei_smeu ....scriu din iasi
fewrt
-
- utilizator nou
un pescuit in delta?
Andrei_smeu scrie:Am si eu cateva intrebari.a fost careva de curand in delta? de preferinta aproape de sf gheorghe sat ??cum sta treba se mai prinde ceva ?tantarii au disparut?sau e careva amator de o "excursie"pe la inceputul lunii octombrie in delta zona sf gheorghe sat in incercarea de a prinde crapul cel mare ??? astept ceva raspunsuri de la impatimiti ... sau de la incepatorii in ale pecuitului....sau pe mess ..... andrei_smeu ....scriu din iasi
fewrt
Re: un pescuit in delta?
daAndrei_smeu scrie:Andrei_smeu scrie:Am si eu cateva intrebari.a fost careva de curand in delta? de preferinta aproape de sf gheorghe sat ??cum sta treba se mai prinde ceva ?tantarii au disparut?sau e careva amator de o "excursie"pe la inceputul lunii octombrie in delta zona sf gheorghe sat in incercarea de a prinde crapul cel mare ??? astept ceva raspunsuri de la impatimiti ... sau de la incepatorii in ale pecuitului....sau pe mess ..... andrei_smeu ....scriu din iasi
nu
cam da
nu
nu
ihih
sigur
poate
nu
scriu din bucuresti
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
- Stefan Tudose
- Moderator