Saltavele!

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
chirita florian
utilizator nou
utilizator nou

Saltavele!

Mesaj de chirita florian » 21 Feb 2008, 21:05

Salut ! Azi am auzit o poveste pe care trebuie sa o fac publica . Rechinul [nikname] cica a fost spre Saltavele pentru o mica partida de pescuiala .Stiind ca accesul spre Saltavele este cu desavarsire inchis muritorilor de rand ,adicatelea nu te trece cu bacul la Facaieni sub nici o forma deoarece este in China Facaieni dar cine are permis de smecher trece .sa revin .dupa ce au fost trecuti cu barca de un localnic au mers pe jos pe dig spre ;raiul promis',la un moment dat au fost oprit de un Aro de unde au coborat pasnici paznici care au scos pistol din dotare si au zis gata -Mergem la portughez sa vedem ce amenda va da si se confisca si scule,lansete din dotare .Dupa parlamentarile de rigoare ,am uitat sa precizez paznicii au spus ca se aflau pe un domeniu particular si aia este nene ai incalcat propietatea ai sfeclit-o, domeniul respectiv cica a fost cumparat de un portughez, argumentand ca nu au vazut nici o tabla care indica acest lucru ,recte ;privat propeti' au fost lasati sa plece inapoi spre mal.Intrebare -Chiar este posibil ?Reusim sa vindem tot?Cu stima eu!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 21 Feb 2008, 21:50

Acolo se facea inainte agricultura, nu gluma. Am trecut odata, asta acum vreo 5-6 ani, daca nu mai bine. Si inainte treceai numa cu aprobare de la ingineru sef sau mai sus. Pacat, locurile arata bine acolo...

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 26 Feb 2008, 01:06

cred ca eu stiu cel mai bine dintre toti cei de-aici de pe forum care-i treaba acolo...
imprejurarea ca 2 arici scot un pistol de jucarie la amicii tai si le cer sa le dea chilotii nu prezinta nici o relevanta pentru a exemplifica o stare de fapt generala
de-astea se intampla zilnic pe toata fata planetei, nu, doar, pe Saltava
daca dintr-un trabant coborau 2 barbati care le faceau avansuri, concluzia care ar fi fost?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 26 Feb 2008, 01:57

@Stelian:
Pai daca stii asa de bine care e treaba pe acolo, ai ceva impotriva sa ne impartasesti si noua din cunostintele tale?

Da-ne si noua cateva indicii despre ce cale ar fi de urmat pentru a admira respectivele frumuseti ale patriei.... :arrow:
near the beer

chirita florian
utilizator nou
utilizator nou

@stelian

Mesaj de chirita florian » 26 Feb 2008, 23:02

Daca esti din zona banuiesc ca stii ce se intampla nu numai pe Saltave [setci la greu si braconaj cu tot cu politie si alte organe abilitate] dar si pe celelalte ochiuri de ape statatoare sau curgatoare din zona .Intrebarea a fost alta -mergem pe satelitul luna la pescuit sau vindem tot? Oricum stiu raspunsul -Traim aici si ne este bine! Inchid subiectul .Cu stima eu!

Scrie răspuns