salau pe olt

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

pasek
senior
senior

salau pe olt

Mesaj de pasek » 13 Noi 2006, 21:14

stiti ceva locuri bune de salau pe olt de la sibiu pina la vilcea + imprejurimi?
bineinteles nu alea secrete :wink: sint din tg-jiu si as vrea sa fac o iesire la olt ( ar fi a doua mea iesire la salau), as vrea sa si prind macar unu, doi deci va rog nu ma trimiteti prin vreun strand :lol: :lol: :lol:
va multumesc anticipat pentru informatiile pretioase!
in rest ... we are the best!

Zamfi
veteran
veteran

Re: salau pe olt

Mesaj de Zamfi » 13 Noi 2006, 22:39

as vrea sa si prind macar unu, doi deci va rog nu ma trimiteti prin vreun strand :lol: :lol: :lol:
Salutare frate!Si eu as vrea sa prind unu,doi dar eu chiar pescuiesc la strand,parca Mures ii zice :D

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 15 Noi 2006, 16:07

salut frate zamfi
vad ca nu am nici o sansa sa aflu vreun loc cu potential cit de cit. trebuie sa o iau pe ghicite... sau sa incerc cu o spaga, ceva...?

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 15 Noi 2006, 17:12

pasek, nu zice nimeni tata locuri. Si eu am incercat mai demult. Si daca zice sunt de obicei locuri expirate sau unde nu mai merg ei.
Si treaba asta se duce la vale ca o roata, nimeni nu spune ca nici lui nu i-a spus nimeni samd.

Din intamplare nu stiu nici un loc de salau pe olt dar daca vrei iti zic de obleti.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 15 Noi 2006, 18:14

Locurile in general nu se spun pe net dintr-un motiv foarte simplu....
Nimanui nu ii convine ca, la sfarsit de saptamana, cand vrea sa mearga linistit la peste, sa gaseasca o gramada de lume pe locul lui.
Te trezesti cu 10 masini cu manele, gratare, fash roz, galagie ....tot tacamul...si sa dus pe P...relaxarea ta.

Poti sa mergi linistit pe oricare dintre barajele de pe OLT pt ca este peste suficient.

Eu am fost sambata la Comani, dupa baraj...
Era lume destul de multa, si se prindea bine albitura(caras, platica, rosioara, ... etc)

Eu am dat dupa salau, dar n-am facut mare branza! Am luat cativa strapi si bibani.

Barajele alea au un potential enorm, si daca prinzi spilul si ziua, ai sanse sa prinzi peste serios!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 15 Noi 2006, 22:39

va multumesc tuturor, voi macar mi-ati raspuns
nu ma gindeam la divulgarea locurilor bune dar macar unele unde sa am sansa sa prind cite ceva... este super aiurea pantru mine sa bat 200 km sa o iau orbeste pe o distanta de 90 km intre sibiu si vilcea la 4-5 dimineta pe intuneric.
apropo, manele exclus iar de gratare si pescuit in acelasi timp m-am lasat de vreo doi ani

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Noi 2006, 00:30

Armand scrie:Locurile in general nu se spun pe net dintr-un motiv foarte simplu....
Nimanui nu ii convine ca, la sfarsit de saptamana, cand vrea sa mearga linistit la peste, sa gaseasca o gramada de lume pe locul lui.
Te trezesti cu 10 masini cu manele, gratare, fash roz, galagie ....tot tacamul...si sa dus pe P...relaxarea ta.

nu numai cu genul asta de pescari te poti trezi,dar si cu plasarii,cei ce baga plasele sau aia de au timp gramada si stau cu randul pe un loc pana il seaca

Poti sa mergi linistit pe oricare dintre barajele de pe OLT pt ca este peste suficient.

eroare,
a fost peste destul,acuma .......din ce in ce mai putin

Eu am fost sambata la Comani, dupa baraj...
Era lume destul de multa, si se prindea bine albitura(caras, platica, rosioara, ... etc)

Eu am dat dupa salau, dar n-am facut mare branza! Am luat cativa strapi si bibani.

Barajele alea au un potential enorm, si daca prinzi spilul si ziua, ai sanse sa prinzi peste serios!

hmmmm,
mai usor cu astfel de aprecieri ca o sa creada lumea ca barajele astea sunt un fel de Mecca al pescarilor
in zona noastra,respectiv valcea,nu prea am vazut sa se pescuiasca direct in baraje dupa salau,majoritatea il cautam in aval,pe canalele de fuga si in structuri
.

este super aiurea pantru mine sa bat 200 km sa o iau orbeste pe o distanta de 90 km intre sibiu si vilcea la 4-5 dimineta pe intuneric
cine naiba te pune sa orbecai la ora ai,pe timpul asta?ce naiba ca nu suntem in mijlocul verii!
si eu pescuiesc in zona Rm.Valcea inspre Sibiu,iar in ultimul timp nu m-am intalnit cu domnul salau decat accidental si atunci am rata cea mai mare captura de salau la spinning,dadeam dupa clean si mi-a atacat woblerul exact in mal de nici nu am avut cum sa intep,mentionez ca dadeam de pe dig iar salaul ratat il apreciez pe undeva pe la 3kg :cry: :cry: :cry: :cry:
am ramas cu cicatrici pe suflet de atunci(e aproape o luna) :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 16 Noi 2006, 07:50

adiwolf scrie: salaul ratat il apreciez pe undeva pe la 3kg
cam pe unde l-ai ratat adiwolf? :roll: :roll:

:D :D :D

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 16 Noi 2006, 10:33

adiwolf scrie:

hmmmm,
mai usor cu astfel de aprecieri ca o sa creada lumea ca barajele astea sunt un fel de Mecca al pescarilor
in zona noastra,respectiv valcea,nu prea am vazut sa se pescuiasca direct in baraje dupa salau,majoritatea il cautam in aval,pe canalele de fuga si in structuri
.

In nici un caz nu vreau sa spun ca ar fi Mecca pescarilor, sunt niste locuri de pescuit dificile, insa peste este cu siguranta!!!

Eu sunt un mare fan al pescuitului pe baraje, si in general canale de fuga.
Eu pescuiesc pe langa Bucuresti, pe canalul de fuga al unui baraj extrem de braconat. NON stop sunt cateva zeci de pescari cu unditze care opresc TOT, jepcari cat incape, setci monofilamet din belsug si cam toate inventiile de strecurat apa care exista in Romania. SI totusi...din cand in cad am facut niste partide de pescuit fantastice, cu peste cum nici pe cele mai shmechere balti nu este.
La fel este cam pe toate barajele mari din tara. Daca nu baga cianura in apa, nu au cum sa rareasca pestele atat de tare!

Intr-adevar, nu poti merge pe malul apei, bagi un twister si se arunca un salau de 5 kg cu dintii in el!!! Trebuie sa donezi niste carlige in balta, sa pierzi cateva zile fara tensiune in batz...etc.

Dar dupa ceva vreme, cand toti vin si prind obleti si bibani, si tu iei stiuca sau salau ghebos....e satisfactia mult mai mare!!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Noi 2006, 10:54

baieti, lamuriti-ma si pe mine:
la ce anume va referiti cand ziceti "canal de fuga"?

Scrie răspuns