bineinteles nu alea secrete

va multumesc anticipat pentru informatiile pretioase!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Armand scrie:Locurile in general nu se spun pe net dintr-un motiv foarte simplu....
Nimanui nu ii convine ca, la sfarsit de saptamana, cand vrea sa mearga linistit la peste, sa gaseasca o gramada de lume pe locul lui.
Te trezesti cu 10 masini cu manele, gratare, fash roz, galagie ....tot tacamul...si sa dus pe P...relaxarea ta.
nu numai cu genul asta de pescari te poti trezi,dar si cu plasarii,cei ce baga plasele sau aia de au timp gramada si stau cu randul pe un loc pana il seaca
Poti sa mergi linistit pe oricare dintre barajele de pe OLT pt ca este peste suficient.
eroare,
a fost peste destul,acuma .......din ce in ce mai putin
Eu am fost sambata la Comani, dupa baraj...
Era lume destul de multa, si se prindea bine albitura(caras, platica, rosioara, ... etc)
Eu am dat dupa salau, dar n-am facut mare branza! Am luat cativa strapi si bibani.
Barajele alea au un potential enorm, si daca prinzi spilul si ziua, ai sanse sa prinzi peste serios!
hmmmm,
mai usor cu astfel de aprecieri ca o sa creada lumea ca barajele astea sunt un fel de Mecca al pescarilor
in zona noastra,respectiv valcea,nu prea am vazut sa se pescuiasca direct in baraje dupa salau,majoritatea il cautam in aval,pe canalele de fuga si in structuri.
cine naiba te pune sa orbecai la ora ai,pe timpul asta?ce naiba ca nu suntem in mijlocul verii!este super aiurea pantru mine sa bat 200 km sa o iau orbeste pe o distanta de 90 km intre sibiu si vilcea la 4-5 dimineta pe intuneric
In nici un caz nu vreau sa spun ca ar fi Mecca pescarilor, sunt niste locuri de pescuit dificile, insa peste este cu siguranta!!!adiwolf scrie:
Barajele alea au un potential enorm, si daca prinzi spilul si ziua, ai sanse sa prinzi peste serios!
hmmmm,
mai usor cu astfel de aprecieri ca o sa creada lumea ca barajele astea sunt un fel de Mecca al pescarilor
in zona noastra,respectiv valcea,nu prea am vazut sa se pescuiasca direct in baraje dupa salau,majoritatea il cautam in aval,pe canalele de fuga si in structuri.