Salau la Stolnici
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: Salau la Stolnici
Ma indoiesc sa te lase la jig, atata timp cat balta e destinata pescuitului la crap. Iti dai seama ce genocid se poate face cu jigul intr-o astfel de balta? chiar si eliberand pestii, tot le rupi carcile cu jigu.
Urasc atarnatorii!
Mi se pare ca exagerezi. Nu spun ca nu se intampla, insa pana la genocid...stefanflorin scrie:Iti dai seama ce genocid se poate face cu jigul intr-o astfel de balta?
Din punctul meu de vedere , ar fi o greseala sa nu se poata pescui la spinning la salau intr-o astfel de balta.
Are tote conditiile : structuri, fund tare, apa limpede, adancime, albitura la greu. Si sigur are si salau, s-a populat de ani buni cu puiet si nu avea cum sa nu creasca.
Cred ca poate fi cea mai buna balta de salau din zona. Daca voi putea, o sa verific asta weekend-ul urmator.

"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
-
- utilizator nou
Administratia Lacului Stolnici doreste sa aduca la cunostinta pescarilor de rapitori urmatoarele: lacul a fost populat in aprilie 2009 cu 1 milion larve de salau, in balta existand si biban si avat. Pentru pescuitul la rapitori, accesul se va face cu masina in parcarea din incinta sediului administratiei unde va sta pe tot parcursul partidei de pescuit.
- taxa de pescuit: 0 lei
- taxa de agrement: 0 lei
- taxa barca: 0 lei
La sfarsitul partidei de pescuit se va achita doar pestele retinut: salau >40 cm; biban >15 cm, avat dupa dorinta fiecarui pescar.
Din respect pentru toti pescarii la rapitori am luat aceasta hotarare de a nu percepe niciun fel de taxa si pentru a elimina orice "am auzit" oferindu-le numai pescarilor adevarati, cunoscatori ai pescuitului la rapitori (nu traistarilor) o partida de relaxare si iesire in natura. Celor ce considera aceasta balta la inaltimea asteptarilor pentru pescuitul la rapitori (fiind si alte balti pline de peste) ii asteptam la balta.
Pentru programare la pescuit si alte relatii aveti la dispozitie urmatoarele telefoane: 0752.487.966 ; 0762.507.803
Administratia isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Cu stima Administratia Lacului Stolnici
P.S. Zilele petrecute la pescuit pe Lacul Stolnici nu se pun la anii vietii!
- taxa de pescuit: 0 lei
- taxa de agrement: 0 lei
La sfarsitul partidei de pescuit se va achita doar pestele retinut: salau >40 cm; biban >15 cm, avat dupa dorinta fiecarui pescar.
Din respect pentru toti pescarii la rapitori am luat aceasta hotarare de a nu percepe niciun fel de taxa si pentru a elimina orice "am auzit" oferindu-le numai pescarilor adevarati, cunoscatori ai pescuitului la rapitori (nu traistarilor) o partida de relaxare si iesire in natura. Celor ce considera aceasta balta la inaltimea asteptarilor pentru pescuitul la rapitori (fiind si alte balti pline de peste) ii asteptam la balta.
Pentru programare la pescuit si alte relatii aveti la dispozitie urmatoarele telefoane: 0752.487.966 ; 0762.507.803
Administratia isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Cu stima Administratia Lacului Stolnici
P.S. Zilele petrecute la pescuit pe Lacul Stolnici nu se pun la anii vietii!
Felicitari ptr proiectul dus la capat !!!!
Ceva nou
si neobisnuit ptr Romania.
O intrebare as avea: Sa intelegem ca ptr cei care practica C&R, pot veni fara sa plateasca nicio taxa ?
Felicitari inca o data !!!
Ceva nou

O intrebare as avea: Sa intelegem ca ptr cei care practica C&R, pot veni fara sa plateasca nicio taxa ?
Felicitari inca o data !!!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Buna ziua,stolniciadmin scrie: ........
.....
Motoare se pot utiliza ?
-
- veteran
Super initiativa administratorului lacului. O sa va vizitez cat de curand. Cazare exista pe malul lacului?
- Matei Claudiu
- veteran
termice?DM scrie:Buna ziua,stolniciadmin scrie: ........
.....
Motoare se pot utiliza ?
Daca balta o avea si stiuci d-alea mari,te-or lasa si cu motor termic,urmatoarele doua saptamani,cat voi fi in concediu,ma mut acolo!!
P.S.Caut o prietena din Stolnici
!!
P.S.Caut o prietena din Stolnici

- stefanflorin
- veteran
Chiar e unicat, si sunt sincer uimit ca un om investeste pt placerea celorlalti si nu ca sa scoata profit direct. Cred ca a castigat respectul tuturor celor care au citit topicul asta si nu numai. 

Urasc atarnatorii!
Intradevar o balta super! Marti o sa fiu prezent pe balta, pt cei care vor sa faca cinste cu o cafea 
Insa la crap, nu la rapitor!

Insa la crap, nu la rapitor!