SACALAIA

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

zamzam
junior
junior

Mesaj de zamzam » 11 Apr 2010, 14:28

de ce sa fie mai ieftin pentru tine?
pe tine te costa in jur de 55 lei partida-barca inclusa
pentru cei care au permis de ajvps cluj avizt platesc doar 15 lei barca
Rapitorul e prea valoros sal prinzi o singura data

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Apr 2010, 14:29

Va rog sa ichideti topicul asta si sa ne jucam "Daschide urechea bine", nu putem scrie si dezbate acelasi lucru in 4 topicuri diferite despre acelasi subiect. plus de asta trebuia pus la "Locuri balti de pescuit..."... damn, incep sa am apucaturi de moderator :wink:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Apr 2010, 14:48

shimano scrie: (eu fiind din Mures, e cumva mai ieftin pt mine decat pt clujeni?)
:datz: ...asta a fost tare de tot :)...dupa ce s-a discutat si s-a re-discutat problema.

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 11 Apr 2010, 20:20

La o intrebare pusa inspectorului ANPA Cluj - raspuns:
"Sacalaia este rezervatie naturala, administratsa de ministerul mediului, singura taxa legala este cea de barca, pentru ca este interzis pescuitul de pe mal" Restul e poveste, ca tot in tara asta "mult iubita" cu taxe pentru nimic, si mai interesant, platite la cei care nu au investit nimic!!!!!!!!!!!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 11 Apr 2010, 23:25

Cand mergem asa mai in haita sa ne cerem acest drept? Ca de merg singur ma expediaza repede :)...Eu zic ca ar trebui incercat..macar sa vada ca nu suntem asa de prosti..si binenteles doar C&R.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 11 Apr 2010, 23:26

30 de lei e taxa pe zi, barca mare 15 lei, barca mica 12,5, mai bine iti faci permis ajps cluj direct la cabana cu 40 lei

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 11 Apr 2010, 23:49

Am si eu o curiozitate, daca ma duc si ii spun tipului de la cabana ca nu platesc cei 30 lei pt k nu e legala taxa, si platesc doar barca, ce o sa faca? Ar trebui sa ne ducem mai multi si sa facem asa.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Apr 2010, 00:01

Haideti s-o facem...pana cand ne fura astia..cum vor ei?

Am fost pe acolo inainte de "memoriu"...erau prezenti tot "stafful", stateau la bere...Domnu Cristea sustinea in gura mare ca el o sa zica la toti cine il intreaba ca se poate duce cate 2 stiuci pe cap....Efectele memoriului se stiu deja....dar sa ajungem ca nu se mai respecta nici prohibitia la salau, care in opinia mea este si mai valoroasa decat stiuca...este culmea nesimtirii fata de noi...si fapta contraventionala , fata de Stat...lacul fiind defapt al Statului, nicidecum in maini private.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 12 Apr 2010, 00:16

PescarNebun scrie:Am si eu o curiozitate, daca ma duc si ii spun tipului de la cabana ca nu platesc cei 30 lei pt k nu e legala taxa, si platesc doar barca, ce o sa faca? Ar trebui sa ne ducem mai multi si sa facem asa.
o sa-ti argumenteze ca e legala taxa, ca sa iei barca trebe sa ai permisu vizat la ajps cluj sau sa platesti bon de zi.

Scrie răspuns