Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
am fost si azi de la 11 la 15. nu am prins, de fapt nici mari sperante nu aveam. un stationar scotea rosioara dupa rosioara, de la 4m si de la 2m adancime. m-a convins ca e full lacul de rosioara. nu ma mai mir ca nu trage. respectivul are ani de pescuit la sacalaia, mai zicea ca e f multa stiuca si nu s-a braconat.
- kingofbeasts
- veteran
va salut
care sunt conditiile de pescuit la Sacalaia?
ma intereseaza taxa de pescuit, daca ai voie cu barca ta (pneumatica) sau au ei barci si sunt obligatorii , daca e taxa pe barca si alte asemenea.
ajung duminica viitoare la aeroport la Cluj si ma gandeam sa dau o fuga pana acolo la o partida scurta de stiuca.
multumesc anticipat respondentilor
ps . daca stiti si cam cat timp s-ar face in medie de la aeroport pana la Sacalaia ar fi si mai bine(asta ca sa stiu daca imi ramane timp de pescuit avand in vedere ca avionul decoleaza pe la 12 si abia dupa sunt liber )
ma intereseaza taxa de pescuit, daca ai voie cu barca ta (pneumatica) sau au ei barci si sunt obligatorii , daca e taxa pe barca si alte asemenea.
ajung duminica viitoare la aeroport la Cluj si ma gandeam sa dau o fuga pana acolo la o partida scurta de stiuca.
multumesc anticipat respondentilor
ps . daca stiti si cam cat timp s-ar face in medie de la aeroport pana la Sacalaia ar fi si mai bine(asta ca sa stiu daca imi ramane timp de pescuit avand in vedere ca avionul decoleaza pe la 12 si abia dupa sunt liber )
taxa este 20 roni pt. neclujeni, pt. clujeni este 40 roni, la care se adauga barca: barca mica fibra de 3m lungime - 12,5 roni, barca mare fibra de 4,5m - 15 roni, obligatoriu barca lor, iti recomand barca mare, duminica de la aeroport faci 45 minute pana pe balta.kingofbeasts scrie:va salut
- kingofbeasts
- veteran