contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
RYOBI
- veteran

nu stiu zau ceor prinde astia la musca vorba lu un prieten daca astia prind stiuci la musca eu imi tai o mana,mai ales cu vremea asta buna de facut copii
-
Radu_
- veteran

o sa prinda precis, daca nu bate vantul tare
-
MihaiV
- Moderator

vei vedea ca vor prinde mai bine decat cei care au dat la Spinning la Cupa Salmo! mereu au fost mai eficiente mustele!
-
Radu_
- veteran

azi la 8 am intrat pe balta si la 17 am iesit. la 9 a inceput ploaia si s-a oprit pe la 15. am prins o marla de 50cm la vobler, am mai avut un atac pe vobler si unul pe twister. pescuitul e inchis vineri si sambata, ca e iarasi ceva concurs.
-
dragos74
- veteran

RYOBI scrie:nu stiu zau ceor prinde astia la musca vorba lu un prieten daca astia prind stiuci la musca eu imi tai o mana,mai ales cu vremea asta buna de facut copii
spunei ca nu s-a prins nimic ca-si taie naiba ala vreo mana si trebuie sa-i dai tu la manivela pe urma cand mergeti la pescuit

-
jonah
- veteran

bine ca nu o zis ca isi taie "socoteala" ! nu mai dadea la manivela ...dadea la altceva

-
MihaiV
- Moderator

RYOBI scrie:nu stiu zau ceor prinde astia la musca vorba lu un prieten daca astia prind stiuci la musca eu imi tai o mana,mai ales cu vremea asta buna de facut copii
la spinning s-a prins cam 1 stiuca de persoana in 12 ore, la musca 2 stiuci de persoana in 9 ore.
-
Chief
- veteran

-
Din nou statistica nu e relevanta in primul rand pentru ca la muscarit statistica om/metru patrat a fost mult in favoarea muscarilor... dar oricum eu nu mi-as fi pus mana la bataie. Stiucile s-au prins tot ca la concursul de spinning presupun, in buza stufului, sau la 1-2 m de mal. Lasati ca vin si vremuri mai bune, azi-maine...
-
shoco
- utilizator constant

Tristian scrie:Din nou statistica nu e relevanta in primul rand pentru ca la muscarit statistica om/metru patrat a fost mult in favoarea muscarilor... dar oricum eu nu mi-as fi pus mana la bataie. Stiucile s-au prins tot ca la concursul de spinning presupun, in buza stufului, sau la 1-2 m de mal. Lasati ca vin si vremuri mai bune, azi-maine...
Desi s-a insistat pe langa maluri, pot spune ca 50% din stiucile agatate (nu si scoase) au fost prinse in larg.
Si cand spun "in larg" ma refer chiar la mijlocul lacului.Eu personal am prins una asa, si nu in zona debarcaderului.
In momentul de fata din cauza caderii vegetatiei, este un miros foarte puternic de amoniac pe balta, de unde am concluzionat noi, ca nu prea face bine stiucii sa steie in vegetatia de la mal.Mai mult, aproape toate stiucile erau destul de ametite.
-
RYOBI
- veteran

dragos74 scrie:RYOBI scrie:nu stiu zau ceor prinde astia la musca vorba lu un prieten daca astia prind stiuci la musca eu imi tai o mana,mai ales cu vremea asta buna de facut copii
spunei ca nu s-a prins nimic ca-si taie naiba ala vreo mana si trebuie sa-i dai tu la manivela pe urma cand mergeti la pescuit

jonah
bine ca nu o zis ca isi taie "socoteala" ! nu mai dadea la manivela ...dadea la altceva
o sa raspund la caterincile astea doua:
mana si socoteala au ramas la locul lor dupa aflarea rezultatelor de la concursul de musca si pt confirmare o sa pun 2 poze de ieri de la sacalaia
cu claudiu
in dril cu o marla
marla nu se lasa fotografiata