Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran

Yo cred ca asta-i motivul pt care au dat drumul la macelul stiucilor, ca sa bage caras ca ala aduce lumea la balta si banii...ce lume...ULK scrie:Da, si mai platesti taxa de barca la fomistii de la AJPS...Ca, asa e ok, sa aiba si gura lor ce manca.....
Sa vedeti , de nu baga dupa aia caras cat palma la repopulare...ce au promis(cu stiuci)...Sa nu am dreptate, sper.
Am vizitat site-ul APM Cluj si in lista cu arii naturale protejate Sacalaia nu este in custodia nimanui deocamdata.
http://www.apmcluj.ro/images/stories/1/ ... tejate.pdf
Pana in 15.02 trebuie depuse dosarele la ANPA pentru eliberarea autorizatiilor de pescuit, dupa care in 5 zile ANPA trebuie sa dea un raspuns.
http://www.apmcluj.ro/images/stories/1/ ... tejate.pdf
Pana in 15.02 trebuie depuse dosarele la ANPA pentru eliberarea autorizatiilor de pescuit, dupa care in 5 zile ANPA trebuie sa dea un raspuns.
Lacul e foarte frumos prin prisma faptului ca se poate pescui numai din barca si apa e curata, e stuf... Printr-o repopulare nu foarte mare si reintroducerea regimului C&R si-ar reveni repede. Stiuca mai este oricum. Alea mari asteapta sa se rareasca un pic...
O sa vedeti... Numai ca astia is in stare sa bage si curent...
Ce stiti de noul administrator? Florin era chiar de treaba, parerea mea. Stiti cumva de ce a plecat?
Ce stiti de noul administrator? Florin era chiar de treaba, parerea mea. Stiti cumva de ce a plecat?
-
vali stratonov
- veteran

De ce a plecat Florin???Chief scrie:Lacul e foarte frumos prin prisma faptului ca se poate pescui numai din barca si apa e curata, e stuf... Printr-o repopulare nu foarte mare si reintroducerea regimului C&R si-ar reveni repede. Stiuca mai este oricum. Alea mari asteapta sa se rareasca un pic...O sa vedeti... Numai ca astia is in stare sa bage si curent...
Cred ca nu mai "corespundea" profilului impus de APS Cluj...
Noul administrator e fost sau chiar mai este vicepresedinte in structura APS Gherla
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
lucian_t73
- junior

@dan70: În documentul la care faci referire, de pe site-ul apm, o parte din ariile protejate din judeţul Cluj nu au nimic trecut la "custode" dar asta nu înseamnă că nu au; de exemplu Pădurea Ciuaşului este în custodia Direcţiei Silvice Cluj. Pe site-ul arpm cluj lacul Săcălaia apare ca fiind în custodia AJPS Cluj. În orice caz, ceea ce se petrece în prezent cu acest lac este o mare mizerie, după părerea mea. Am fost legitimat în această asociaţie (Săcălaia) din 2000, dar nu mai pupă ei cotizaţie din partea mea în veci pururi, mai ales după ce a plecat fostul administrator (omul ăla măcar încerca să facă ceva bun acolo). Problema cu lacul ăsta e ca se poate şi mai rău; dacă reuşeşte Primăria Fizeş să pună mîna pe el (din cîte ştiu este proprietatea lor...) atunci să vedeţi "pescuit sportiv".. 
-
lucian_t73
- junior