contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Radu_
- veteran

oare ce ape or sa mai aiba in gestiune belitii astia din ajps inafara de sacalaia? ce scarba mi-e sa-mi fac iara carnet la ei

-
serbanhbk!!
- veteran

ULK scrie:Da, si mai platesti taxa de barca la fomistii de la AJPS...Ca, asa e ok, sa aiba si gura lor ce manca.....
Sa vedeti , de nu baga dupa aia caras cat palma la repopulare...ce au promis(cu stiuci)...Sa nu am dreptate, sper.
Yo cred ca asta-i motivul pt care au dat drumul la macelul stiucilor, ca sa bage caras ca ala aduce lumea la balta si banii...ce lume...

-
dan70
- utilizator constant

Deocamdata Sacalaia e pe lista zonelor de pescuit pentru care urmeaza a fi eliberata autorizatie de pescuit. Dupa 15-20 Februarie o sa vedem daca ramane AJPS la carma.
-
Radu_
- veteran

mai sunt si alte asociatii pescaresti in cluj care fac punctaj, stii ceva?
-
dan70
- utilizator constant

Am vizitat site-ul APM Cluj si in lista cu arii naturale protejate Sacalaia nu este in custodia nimanui deocamdata.
http://www.apmcluj.ro/images/stories/1/ ... tejate.pdf
Pana in 15.02 trebuie depuse dosarele la ANPA pentru eliberarea autorizatiilor de pescuit, dupa care in 5 zile ANPA trebuie sa dea un raspuns.
-
Chief
- veteran

-
Lacul e foarte frumos prin prisma faptului ca se poate pescui numai din barca si apa e curata, e stuf... Printr-o repopulare nu foarte mare si reintroducerea regimului C&R si-ar reveni repede. Stiuca mai este oricum. Alea mari asteapta sa se rareasca un pic...

O sa vedeti... Numai ca astia is in stare sa bage si curent...
Ce stiti de noul administrator? Florin era chiar de treaba, parerea mea. Stiti cumva de ce a plecat?
-
vali stratonov
- veteran

Chief scrie:Lacul e foarte frumos prin prisma faptului ca se poate pescui numai din barca si apa e curata, e stuf... Printr-o repopulare nu foarte mare si reintroducerea regimului C&R si-ar reveni repede. Stiuca mai este oricum. Alea mari asteapta sa se rareasca un pic...

O sa vedeti... Numai ca astia is in stare sa bage si curent...
Ce stiti de noul administrator? Florin era chiar de treaba, parerea mea. Stiti cumva de ce a plecat?
De ce a plecat Florin???
Cred ca nu mai "corespundea" profilului impus de APS Cluj...

Noul administrator e fost sau chiar mai este vicepresedinte in structura APS Gherla

deci unul cu "caracter loial" AJVPS-ului..

un mare iubitor si promotor al stilului de catch & eat la stiuca .

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
lucian_t73
- junior

@dan70: În documentul la care faci referire, de pe site-ul apm, o parte din ariile protejate din judeţul Cluj nu au nimic trecut la "custode" dar asta nu înseamnă că nu au; de exemplu Pădurea Ciuaşului este în custodia Direcţiei Silvice Cluj. Pe site-ul arpm cluj lacul Săcălaia apare ca fiind în custodia AJPS Cluj. În orice caz, ceea ce se petrece în prezent cu acest lac este o mare mizerie, după părerea mea. Am fost legitimat în această asociaţie (Săcălaia) din 2000, dar nu mai pupă ei cotizaţie din partea mea în veci pururi, mai ales după ce a plecat fostul administrator (omul ăla măcar încerca să facă ceva bun acolo). Problema cu lacul ăsta e ca se poate şi mai rău; dacă reuşeşte Primăria Fizeş să pună mîna pe el (din cîte ştiu este proprietatea lor...) atunci să vedeţi "pescuit sportiv"..

-
lucian_t73
- junior

apmcluj.ro/.../lista_arii_protejate_de_interes_national_cluj.doc
aici apare ca administrator/custode ajps cluj.

-
Chief
- veteran

-
Puneam intrebarea oarecum retoric domnu' coleg... stiu io ce stiu