Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
"sa-mi iau o lanseta"????....
. Iar, adica din nou? De care? Ai 100 de bucati? Acuma na ..nu zic ca mie nu azi mi-a sosit una la comanda...dar mai am muuult sa te egalez:) Mie mi-a venit Kistleru'LTA de cast.Maine o sfintesc la Saca...Daca prind o marla cu ea...ajunge...e sfintita 
Ceva pentru gume ai luat acum...am nimerit?
Later edit: Acum vad la "ce am cumaparat..."ca am nimerit....Si pe mine ma durea batul ala...sincer, demult
P.S: Alea ultimele 15 bucati...tot la gume au intrat?
Da Serban..au si la Titan,Avat si la Amida..dar eu ca si clona lui Tristian..na trag spre shoco

Ceva pentru gume ai luat acum...am nimerit?
Later edit: Acum vad la "ce am cumaparat..."ca am nimerit....Si pe mine ma durea batul ala...sincer, demult
P.S: Alea ultimele 15 bucati...tot la gume au intrat?
Da Serban..au si la Titan,Avat si la Amida..dar eu ca si clona lui Tristian..na trag spre shoco

"Curatenie"...adica sa lasi loc , la urmatoarele ce o sa vina
...Ca boala grea''shopping-o-fishing"-ul asta...Singurul medicament este PC-ul, in care iar am reusit sa bag o suma rotunda bine...si eu care credeam ca m-am vindecat
...Dar Kistlerul tot am scos-o iar...
Ce zici, sa merg doar cu gume maine? Sau tot mai intra si la vobler? SI din alea asteapta inca vreo 10-12 bucati luate recent...sa le dau la apa

Ce zici, sa merg doar cu gume maine? Sau tot mai intra si la vobler? SI din alea asteapta inca vreo 10-12 bucati luate recent...sa le dau la apa

- diamond5dog
- utilizator nou
- Catalin M.
- utilizator constant
- serbanhbk!!
- veteran