S-a inchis Valea Argovei la pescuitul din barca la salau

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

S-a inchis Valea Argovei la pescuitul din barca la salau

Mesaj de ovidiu » 20 Sep 2010, 17:18

Va place la V. Argovei? Pescuiti din barca la salau cu plastice si jiguri? Va simtit plini de viata cand vantul va adie prin par sau peste chelie (dup caz)?
Ei bine nimic nu va mai fi cum a fost.
Ceea ce a aparut ca un zvon s-a confirmat. Pe Vale nu se va mai pescui la salau din barca doar de pe mal.
Motivele? "Refacerea fondului piscicol, respectiv a salaului si imbunatatirea serviciilor" am incheiat citatul din dl Maruta cu care am vb la telefon...

bine, rau?
spuneti-va parerea

Parerea mea e ca e rau... era un loc accesibil unde se mai puteau prinde cativa salai si testa cele 27.476 de teorii in pescuitul salaului. Acum vom testa pe Dambovita, Dunare, IOR etc :(
Pe Vale doar de pe mal.
Am verificat din 3 surse...[/b]
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

old_radu
veteran
veteran

Re: S-a inchis Valea Argovei la pescuitul din barca la salau

Mesaj de old_radu » 20 Sep 2010, 18:31

ovidiu scrie:
Parerea mea e ca e rau...
@ ovidiu...la ce galerie foto ai , nu cred ca ar trebui sa iti para rau pentru aceasta "vacanta" care sa duca la :"Refacerea fondului piscicol, respectiv a salaului si imbunatatirea serviciilor"
...poate chiar este benefica aceasta pauza.
...iar filmuletul de mai jos o sa te mobilizeze suficient pentru a te depasii , chiar daca vei fi obligat sa gasesti alte locatii

http://www.youtube.com/watch?v=n-sOy8kD ... annel_page

...sper ca asta o sa te motiveze suficient... :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 20 Sep 2010, 19:32

old_radu scrie:
ovidiu scrie:
Parerea mea e ca e rau...
@ ovidiu...la ce galerie foto ai , nu cred ca ar trebui sa iti para rau pentru aceasta "vacanta" care sa duca la :"Refacerea fondului piscicol, respectiv a salaului si imbunatatirea serviciilor"
...poate chiar este benefica aceasta pauza.
...iar filmuletul de mai jos o sa te mobilizeze suficient pentru a te depasii , chiar daca vei fi obligat sa gasesti alte locatii

http://www.youtube.com/watch?v=n-sOy8kD ... annel_page

...sper ca asta o sa te motiveze suficient... :lol:
Radu, eu acolo ma duceam de regula in prohibitie, cand nu mergeam pe Dunare... dar mai mergeam si in sezon..aproape de Bucuresti ...si destinatie care inca mai avea peste...
Sper sa nu se interzica pescuitul pe Dunare...
misto filmulteul ala ;) parca am simtit ceva fiori motivationali, merci ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Sep 2010, 19:41

ovidiu scrie: misto filmulteul ala ;) parca am simtit ceva fiori motivationali, merci ;)
:lol:
Fir intins !

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 20 Sep 2010, 21:44

ovidiu scrie:Va place la V. Argovei? Pescuiti din barca la salau cu plastice si jiguri? Va simtit plini de viata cand vantul va adie prin par sau peste chelie (dup caz)?
Ei bine nimic nu va mai fi cum a fost.
Ceea ce a aparut ca un zvon s-a confirmat. Pe Vale nu se va mai pescui la salau din barca doar de pe mal.
Motivele? "Refacerea fondului piscicol, respectiv a salaului si imbunatatirea serviciilor" am incheiat citatul din dl Maruta cu care am vb la telefon...

bine, rau?
spuneti-va parerea

Parerea mea e ca e rau... era un loc accesibil unde se mai puteau prinde cativa salai si testa cele 27.476 de teorii in pescuitul salaului. Acum vom testa pe Dambovita, Dunare, IOR etc :(
Pe Vale doar de pe mal.
Am verificat din 3 surse...[/b]
inca un motiv in plus Ovidiu , sa mergem cat mai mult pe Dunare....

hbogdan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de hbogdan » 25 Sep 2010, 21:45

Am fost azi la Gurbanesti si de la stationaristi am aflat ca ar fi inchis pe toata balta indiferent daca se pescuieste din barca sau de pe mal.

Nu a venit nimeni cu taxa asa ca nu stiu sigur daca asa e. Noua ne-au zis mai multi pescari de pe balta cum ca de azi dimineata nu mai e permis deloc pescuitul la salau.

Scrie răspuns