Rosieni
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Tavi de locul cu multe agataturi am spus si eu acolo sta salaul si inca este destul.
La Toldal nu este voie cu barca iar despre stiuca pot spune ca nu prea este, un amic aprins una de 2 kg, a fost singurul exemplar vazut de mine acolo.
Stiuca multa este pe un lac mai jos care se numeste Faragau, dar acolo nu ste asa demult salau, iar eu dupa dansul dau, nici acolo nu este voie cu barca, iar taxa este 150.000 lei.
Poate facem o iesire la Rosieni impreuna.
La Toldal nu este voie cu barca iar despre stiuca pot spune ca nu prea este, un amic aprins una de 2 kg, a fost singurul exemplar vazut de mine acolo.
Stiuca multa este pe un lac mai jos care se numeste Faragau, dar acolo nu ste asa demult salau, iar eu dupa dansul dau, nici acolo nu este voie cu barca, iar taxa este 150.000 lei.
Poate facem o iesire la Rosieni impreuna.
-
- utilizator constant
noi o sa mergem in w-e asta
eu merg cu un amic cu care am luat barca impreuna, dar banui sa ai si tu barca
mai vb pana in w-e si putem merge impreuna
poate ne dai niste idei despre locurile de reproducere la salau, ala de l-am luat eu era in haina nuptiala, dar in mijlocul lacului nu la mal cum am tot citit. noi pescuim pe rosieni doar din sept asa ca mai avem multe de invatat
eu merg cu un amic cu care am luat barca impreuna, dar banui sa ai si tu barca
mai vb pana in w-e si putem merge impreuna
poate ne dai niste idei despre locurile de reproducere la salau, ala de l-am luat eu era in haina nuptiala, dar in mijlocul lacului nu la mal cum am tot citit. noi pescuim pe rosieni doar din sept asa ca mai avem multe de invatat
Salut, da si eu am barca, nu stiu primavara unde sta, ar trebui sa stea pe langa betoanele de langa deversor, nici eu nu am pescuit decat toaman, dar adancimea este detul de constanta in jur la 2m, si poate se va bate in stepi, acolo unde l-ai luat tu. Tinem legatura si mai vorbim,
pe unde ai intrat cu barca, ai dus-o in mana pana acolo?
Dumineca era un namol de nedescris.
Povestim
pe unde ai intrat cu barca, ai dus-o in mana pana acolo?
Dumineca era un namol de nedescris.
Povestim
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
-
- utilizator constant
Salut,
Am ajuns de Paste la Rosieni,m-am si intalnit cu Tavi,el tocmai pleca. In prima zi am luat 3 strapi,unul putin trecut de kg,ceilalti la 7-800 gr.A doua zi,tot dupa-masa am mai luat 1 eu si 1 un prieten,ambii sub kg.Am luat la shad si la vobler.
Ideea e ca apa s-a incalzit si nu mai e la fel de oxigenata din cauza cresterii plantelor acvatice,drept urmare salaii nu sunt deloc activi. Daca prinzi perioade de ploaie,vant mai mult ca sigur vei prinde..altfel slabe sanse.
Balta are potential,si in plus ce mi-a placut cel mai mult a fost ca am fost singur pe lac in ambele zile. Abia astept sa revin in toamna.
Fir intins!
Am ajuns de Paste la Rosieni,m-am si intalnit cu Tavi,el tocmai pleca. In prima zi am luat 3 strapi,unul putin trecut de kg,ceilalti la 7-800 gr.A doua zi,tot dupa-masa am mai luat 1 eu si 1 un prieten,ambii sub kg.Am luat la shad si la vobler.
Ideea e ca apa s-a incalzit si nu mai e la fel de oxigenata din cauza cresterii plantelor acvatice,drept urmare salaii nu sunt deloc activi. Daca prinzi perioade de ploaie,vant mai mult ca sigur vei prinde..altfel slabe sanse.
Balta are potential,si in plus ce mi-a placut cel mai mult a fost ca am fost singur pe lac in ambele zile. Abia astept sa revin in toamna.
Fir intins!
salut, am fost sambata pe rosieni, si am avut surpriza ca sa fie plin de plante care au ingreunat pescuitul.Nu a tras mai nimic, am princ cativa bibani si amicul meu a luat 3 strapazani cam la 350 g. Nu am avut nici o trasatura mai serioasa si am dat o zi intreaga.Daca mai iesiti dati un semn poate ne intalnim. 

-
- utilizator constant