record stiuca?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

record stiuca?

Mesaj de blackmind » 06 Sep 2004, 14:52

recomand si eu Budeasa (5 km de pitesti) se prinde foarte bine stiuca si de curand s-a scos si una de 16kg fir intins.
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

trombonezu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de trombonezu » 10 Sep 2004, 15:50

daca mai lasi la stiuca aia fro 10 kile promit sa bat si eu drumu' pana acolo... 16kilo?!? Si ce a exclamat nenea cand s-a trezit? :)
"Este o diferenta foarte mica intre a pescui si a sta pur si simplu pe mal ca un idiot."
Steven Wright

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 13 Sep 2004, 09:17

@ trombonezu
Nu ai inteles, a fost prinsa o stiuca cu un fir, care intins, avea 16kg (firul nu stiuca) :lol:

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 13 Sep 2004, 11:02

:D mda asa as face si eu daca as vedea asa un subiect cred ca o sa ma apuc sa caut ziaru ... Stirea a fost intr-un ziar local asa ca va mint si eu
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

mugurel
senior
senior

Mesaj de mugurel » 13 Sep 2004, 11:20

Acum nu trebuie sa te superi pe noi, indiferent daca cei cu ziarul au dreptate sau nu.

trombonezu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de trombonezu » 13 Sep 2004, 11:50

Scuze daca te-ai lezat... eu pot crede ca ai citat din ziare dar imi este foarte greu sa interiorizez ideea cum ca ziarele zice toate adevarul... sa nu fim copii!
"Este o diferenta foarte mica intre a pescui si a sta pur si simplu pe mal ca un idiot."
Steven Wright

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Sep 2004, 11:57

trombonezule, ai vreun argument ca sa contrazici sau pur si simplu nu ti se pare tie pluzibil ?
pastreaza prezumtia de " nevinovatie " totusi, daca nu ai date concrete ca sa te contrazici
in alta ordine de idei, am auzit ca lamiglass-urile sunt cam blegi :evil:

trombonezu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de trombonezu » 13 Sep 2004, 12:08

Nu ma contrazic... doar ca mie mi se pare cam "poveste" cu atat mai mult cu cat singura acoperire mediatica a "ispravei" este intr-un oarece ziar local, far de poze si asa mai departe... eu daca as impusca o stiuca de asemenea dimensiuni intr-o balta mega pescuita la viata ei m-as poza cu animalul in toate pozitiile si ipostazele mai mult sau mai putin vulgare... :)

despre lamiglass ce sa zic? pentru mine este revolutie... parerea matale s-ar putea sa fie justificata... dar tu doar ai auzit, eu am pus si mana pe una inainte sa-mi cumpar... si cand a si ajuns cea comandata mi-am dat seama ca este cu mult mai mult decat ce imi doream, pur si simplu mi-a depasit orice asteptare!!! vom vedea cum se comporta...
Steven Wright

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 13 Sep 2004, 12:21

v-ati muscat limba la micul dejun? e lamiglas cu un singur s.

despre stiuca aia mare, e posibil sa existe. au fost mai multe la budeasa. trombi zice ca la el la braila umbla vorba ca stiucile de la 10 kile in sus deja stiu si sa vorbeasca, deci in nici un caz n-ar putea fi pacalite cu undita. si taica-meu (la curtea de arges) mi-a zis ca stie sigur de la un coleg de-al lui, cica martor la diverse evenimente, cum ca multe dintre animalele alea au fost luate cu monofilament chinezesc ( a se citi setca). eu unul prefer sa cred ca dinuta stie bine de tot lacul si stie si sa pescuiasca.

trombonezu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de trombonezu » 13 Sep 2004, 12:43

La gara cu dictionarele... ma faci sa par mai prost decat sunt... La Braila aia nici nu stiu sa prinda cumatra decat la curent sau sa dea cu vaporul peste ele... cand am scos o stiuca de 3 kile se holbau aia la mine ca aborigenu la conserve...

Eu cunosc in insula mare cateva balti de zeci de ani, care tin stiuca si nu sunt braconate prea tare... in nici un caz nu se aud povesti cu stiuci de zeci de kile (desi sunt sigur ca brailenii nu duc lipsa de imaginatie sau de delirium tremens)...
Steven Wright

Scrie răspuns