Asa este dar e prima oara cand vreau sa merg in zona aia si nu am habar de locuri asa ca ma sucesc dupa cum bate vantul prin forumuri. Cel mai probabil o sa sfarsesc prin a ma duce in Crisanfanelul scrie:@omentau: parca voiai la murighiol?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Asa este dar e prima oara cand vreau sa merg in zona aia si nu am habar de locuri asa ca ma sucesc dupa cum bate vantul prin forumuri. Cel mai probabil o sa sfarsesc prin a ma duce in Crisanfanelul scrie:@omentau: parca voiai la murighiol?
xxx.ro este localitate sau??? :dfanelul scrie:Bucuresti-A2 pana la iesirea de la Dragalina-Slobozia-Tandarei-Giurgeni-Harsova-Saraiu-Topolog-Ciucurova-N Balcescu-Nalbant-Cataloi-Pe apa.ro (chiar inainte de giratoriu, dupa 10.00)-Tulcea. Chiar la semafor la intrare in Tulcea faci dreapata, pe piatra cubica, si o tii tot asa pana ajungi la o intersectie in T. Faci stanga si la primul giratoriu, exact spre nord, iti iei momeli. La giratoriu faci stanga (est) si continui Malcoci-Nufaru-Victoria-Bestepe-Mahmudia-Murighiol (permis arbdd si alte acidulate)-Dunavatu de Sus-Dunavatu de jos. Mai putin la Tulcea unde e piatra cubica, ai asfalt pana dai in canalul satului. Fir intins!
Sau...un panou publicitar (punct de reper).steff scrie:xxx.ro este localitate sau??? :d
Ore-l stiu si panoul si... restul?Nemernic scrie:Sau...un panou publicitar (punct de reper).steff scrie:xxx.ro este localitate sau??? :d
p.s.: parca erai din Tulcea...ar fi trebuit sa-l stii