A.s vrea si eu sa stiu unde pescuiti la pastrav pe lac?
Ceva lacuri cu pastrav stiti?
capturi recente?
Recomandare lac
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Recomandare lac
...din 15 septembrie este prohibitie la pastrav

Nu conteaza asta,la pastrav&clean mereu am facut c&r,dar vreau sa stiu niste lacuri..care detin pastrav,sa imi fac si eu o idee
Te-ai lasat de stiuca mai ally si acum incerci la pastrav?
Ia un lac: Bolboci.

Ia un lac: Bolboci.
pai stiuca am prin destula..m.am cam plictisit am prins..si a.s vrea as incerc la pastrav putin:)
ati pescuit la bolboci anul asta si nu a venit niciu jandarm sa se ia de voi ?
presupun ca omul a intrebat de un loc de unde sa plece acasa in libertate
nu cu catuse 
presupun ca omul a intrebat de un loc de unde sa plece acasa in libertate

@TheFly
Anul asta am doua partide acolo.
N-am nici ANPA, n-am nimic...ma doare-n 14 de jandarmi si de taxe. Pentru ce sa le platesc ?
Absolut tot ce am prins am eliberat viu si nevatamat.
Serios, la Bolboci nu m-a intrebat nimeni nimic niciodata. Ultima partida a fost sub podul de la coada barajului. Au trecut si jandarmii si salvamontul si nimeni nu m-a intrebat nici cat e ceasul.
Chiar am in galerie o poza de la Boloboci cu un curcubeu.
Alta chestie e faptul ca nu zic locuri de pescuit, ma refer la salbatice. Acum omul a intrebat de pastrav. Unde era sa-l trimit, in Fagaras pe rau ?
Anul asta am doua partide acolo.

Serios, la Bolboci nu m-a intrebat nimeni nimic niciodata. Ultima partida a fost sub podul de la coada barajului. Au trecut si jandarmii si salvamontul si nimeni nu m-a intrebat nici cat e ceasul.
Chiar am in galerie o poza de la Boloboci cu un curcubeu.

Alta chestie e faptul ca nu zic locuri de pescuit, ma refer la salbatice. Acum omul a intrebat de pastrav. Unde era sa-l trimit, in Fagaras pe rau ?