dape, sunt aval de Ardeluta.
Poti sa incerci si pe lac la Bicaz, daca faci rost de o barca sau daca ai pneumatica la tine, in zonele "la tunel" si "potoci". Desi sunt multi cu plase, peste inca mai este si ai sanse sa prinzi.
Raul Tarcau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Dar vezi ca vor face scari ca sa urce pastravii si vor popula inm bazinele hidrocentralelor cu pastrav! Ar fi ceva sa se umple zona de pastrav...eu sunt cam sceptic! Poate cu paza militarizata 24 h din 24!Ilarion scrie:http://www.adevarul.ro/locale/piatra_ne ... 75498.html

si eu sunt sceptic, insa sa stii ca primarul e om gospodar de-al locului, are vechime in functie de vreo 2 mandate deja daca nu ma insel, si nu e exclus se ocupe si de asta. Problema e ca o sa se inmulteasca taietorii de lemne care si asa sunt multi pe cursul raului , avand acum si conditii tehnologice, astfel ca vor aparea defrisarile 

mai jos de ardeluta pastravul e....dar e ....rarutTheFly scrie:dape, sunt aval de Ardeluta.
Poti sa incerci si pe lac la Bicaz, daca faci rost de o barca sau daca ai pneumatica la tine, in zonele "la tunel" si "potoci". Desi sunt multi cu plase, peste inca mai este si ai sanse sa prinzi.

Am auzist si eu de scobar frumos mai jos... si cica spre ardeluta si mai sus ar fi mai mult pastrav.... dar nu stiu sigur

Daca te duci cu gonflabila la tunel ...grija mare ....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- utilizator nou
Re: Raul Tarcau
Am fost saptamana trecura pe Tarcau. Am pescuit la nimfa si uscata si dupa cateva ore am fost rasplatit cu un pistruiat de aproximativ 20 cm
. E prima data când merg pe acest rau si cred cred ca e peste insa nu am explorat îndeajuns. Daca sunt muscari cu experienta pe acest rau as fi incantat sa particip la o partida de pescuit. Astept mesaj
!

Catch & release!!! Devii cu adevarat pescar când stii sa eliberezi!