Raul Tarcau

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 18 Iun 2009, 19:53

dape, sunt aval de Ardeluta.

Poti sa incerci si pe lac la Bicaz, daca faci rost de o barca sau daca ai pneumatica la tine, in zonele "la tunel" si "potoci". Desi sunt multi cu plase, peste inca mai este si ai sanse sa prinzi.

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 27 Apr 2010, 11:00

www.pentrupescuit.ro

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Apr 2010, 15:45

Dar vezi ca vor face scari ca sa urce pastravii si vor popula inm bazinele hidrocentralelor cu pastrav! Ar fi ceva sa se umple zona de pastrav...eu sunt cam sceptic! Poate cu paza militarizata 24 h din 24! :lol:

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 30 Apr 2010, 18:35

si eu sunt sceptic, insa sa stii ca primarul e om gospodar de-al locului, are vechime in functie de vreo 2 mandate deja daca nu ma insel, si nu e exclus se ocupe si de asta. Problema e ca o sa se inmulteasca taietorii de lemne care si asa sunt multi pe cursul raului , avand acum si conditii tehnologice, astfel ca vor aparea defrisarile :cry:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 17 Mai 2010, 16:17

TheFly scrie:dape, sunt aval de Ardeluta.

Poti sa incerci si pe lac la Bicaz, daca faci rost de o barca sau daca ai pneumatica la tine, in zonele "la tunel" si "potoci". Desi sunt multi cu plase, peste inca mai este si ai sanse sa prinzi.
mai jos de ardeluta pastravul e....dar e ....rarut :) mai ales din cauza ca localnicii rup stilul cu viermi, pripoane&shit ... eu am agatat unul la nimfa ( am ajuns pe acolo asta vara, din greseala :) ) in o ora de periat niste bulboane. Ceva clenuti la uda chiar in sat, de sub ochi ramarilor am mai luat :)
Am auzist si eu de scobar frumos mai jos... si cica spre ardeluta si mai sus ar fi mai mult pastrav.... dar nu stiu sigur :oops:

Daca te duci cu gonflabila la tunel ...grija mare .... :!:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

pescar_mic
utilizator nou
utilizator nou

Re: Raul Tarcau

Mesaj de pescar_mic » 21 Iun 2014, 20:22

Am fost saptamana trecura pe Tarcau. Am pescuit la nimfa si uscata si dupa cateva ore am fost rasplatit cu un pistruiat de aproximativ 20 cm :D . E prima data când merg pe acest rau si cred cred ca e peste insa nu am explorat îndeajuns. Daca sunt muscari cu experienta pe acest rau as fi incantat sa particip la o partida de pescuit. Astept mesaj :roll: !
Catch & release!!! Devii cu adevarat pescar când stii sa eliberezi!

Scrie răspuns