Raul Siret
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Raul Siret
Salut,
pt. Victor, te rog verifica casuta ta de email. Verifica si casuta de mesaje private de pe siteul rapitorilor.
Emailul meu> adi_avel@yahoo.co.uk
Valabil si pentru Aldo...
Ati auzit de dezastrul semnalat pe barajul Beresti... tone de peste la plasa... si o victima de 20kg record... stiuca!!!!!
Adi.
pt. Victor, te rog verifica casuta ta de email. Verifica si casuta de mesaje private de pe siteul rapitorilor.
Emailul meu> adi_avel@yahoo.co.uk
Valabil si pentru Aldo...
Ati auzit de dezastrul semnalat pe barajul Beresti... tone de peste la plasa... si o victima de 20kg record... stiuca!!!!!
Adi.
Salut Adi.
Nu stiu ce sa m-ai spun despre nenorocitii astia de la filiala, nici unul dintre ei nu stiu ca lacul de la beresti se goleste .
Nici unul nu stie ca acolo este jaf la drumul mare .
Nici unul nu stie ca un tip din sascut aduna pestele de la braconieri si il vinde la Brasov.
Filiala de la Bacau si cea de la Adjud doua clici de hoti amputiti care au facut averi din chestia asta si nimeni nu vede .
Poate ca cotizeaza si acum la PSD sau la Alianta si de aceea nu vede nimeni.
De cand a ajuns la noi ultima viitura s-a trecut la jaf peste tot dar ei nu vad , vedem doar noi fraierii de sportivi .Jaf se produce si pe VRANCEA an acest timp dar domnul MARTINIUC nu vede ca de e posibil sa creasca conturile.Este plina de plase si zona DE LA BERESTI LA CALIMANESTI DAR EI SUNT FOARTE OCUPATI CU....................................
Trebuie strigat dupa ajutor macar pe internet ca poate aici ne-o auzi cineva.
FIRE ANTINSE ? CARE FIRE ANTINSE SI UNDE ? An baltile de ploaie.
Ministerul MEDIULUI NU VEDE.
Ministerul APELOR NU VEDE .
OOOOOOOOOOOOOOOO saracii sunt orbi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu ce sa m-ai spun despre nenorocitii astia de la filiala, nici unul dintre ei nu stiu ca lacul de la beresti se goleste .
Nici unul nu stie ca acolo este jaf la drumul mare .
Nici unul nu stie ca un tip din sascut aduna pestele de la braconieri si il vinde la Brasov.
Filiala de la Bacau si cea de la Adjud doua clici de hoti amputiti care au facut averi din chestia asta si nimeni nu vede .
Poate ca cotizeaza si acum la PSD sau la Alianta si de aceea nu vede nimeni.
De cand a ajuns la noi ultima viitura s-a trecut la jaf peste tot dar ei nu vad , vedem doar noi fraierii de sportivi .Jaf se produce si pe VRANCEA an acest timp dar domnul MARTINIUC nu vede ca de e posibil sa creasca conturile.Este plina de plase si zona DE LA BERESTI LA CALIMANESTI DAR EI SUNT FOARTE OCUPATI CU....................................
Trebuie strigat dupa ajutor macar pe internet ca poate aici ne-o auzi cineva.
FIRE ANTINSE ? CARE FIRE ANTINSE SI UNDE ? An baltile de ploaie.
Ministerul MEDIULUI NU VEDE.
Ministerul APELOR NU VEDE .
OOOOOOOOOOOOOOOO saracii sunt orbi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stati cuminti baieti !oamenii sunt in concediu .cine sa vina pe balta? ati mai vazut un singur paznic prin zona? nu prea cred.la racaciuni anul trecut in toamna au fost in control vreo 6 de la filiala si 10 politisti,dar aveau treba cu bietii pescari si vai de tine daca nu aveai permis sau si mai rau daca erai din alt judet! imediat aveai proces verbal 

Imi cer scuze ca nu am putut sa va dau informatii, dar cred ca topicul s-a derulat pana sa-l vad eu. Duminica spre seara am iesit putin pe Siret. Nu am prins nimic, cu toate ca apa era aproape limpede, nivelul aproape de normal si temperatura apei aproape optima 
Inca ceva: am vrut sa dau cu pestisor viu. Cer doua rame de la cineva, scot varga de 3 m, arunc, vad cum se apropie obletii si cand credeam ca prind ceva, apare un bezmetic de salau si face 11 septembrie printre ei... O data, merge; de doua ori, treaca de la mine; dar mereu? Imi venea sa sar dupa el sa-i dau palme...
Daca vreti sa stiti cum e Siretul, contactati-ma pe Yahoo Messenger, nu vreau sa apar cu mesaje la numar numai cu cotele apelor...

Inca ceva: am vrut sa dau cu pestisor viu. Cer doua rame de la cineva, scot varga de 3 m, arunc, vad cum se apropie obletii si cand credeam ca prind ceva, apare un bezmetic de salau si face 11 septembrie printre ei... O data, merge; de doua ori, treaca de la mine; dar mereu? Imi venea sa sar dupa el sa-i dau palme...

Daca vreti sa stiti cum e Siretul, contactati-ma pe Yahoo Messenger, nu vreau sa apar cu mesaje la numar numai cu cotele apelor...