contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Ioan S.
- veteran

vlad scrie:Cum se prezinta Siretul mai sus pe la Iasi,Pascani?Am vreo sansa de Paste sa ies si eu un pic sa bat malurile? Sper sa-mi dati vesti bune!
Serbanel scrie:Omule, tu ai auzit de Prohibitie?
Ce-ai patit Serbanele? Tocmai tu sa intrebi de prohibitie ? ... Ia mai bine si sfatuieste omul sa aiba rabdare pina apar ... carabusii !

-
vlad
- utilizator constant

-
Eu ma gandeam sa ies cu voblerele dupa stiuca Serbanele,nu cu rama dupa pastrav....

.
-
Serbanel
Poate am exagerat si nu vreau sa il descurajez pe Vladutz, dar daca ancora de la voblerul lui se prinde in burta unei crapoaice gravide? Nu compromite zeci de partide de pescuti ale catorva sute de pescari?
-
grama v
- veteran

pe aici ,vb de siret intre racaciuni si calimanesti,inca nu a inceput sa manince rapitorii,apa a inceput sa se limpezeasca,dar e tot mare.am fost la citeva pescuieli de control dar nici salau ,nici avat,cel putin eu n-am prins.un batrin a zis ca inca e zapacit de apa asta mare .

-
noname
- veteran

-
iunie

....
-
JONES
- veteran

-
am fost la galati
siretul la sendreni era ca o balta si era in dig in dig, oricum niste nenoriciti pescuiau fara pic de rusine chiar langa sosea.
locuri foarte bune de pescuit in branistea si independenta dar totul era inundat.
lacul de la branistea este inaccesibil cu masina asa ca am incercat la balta de vanatori din galati e dezastru - nimic - nimic
in galati toti pescuiau ca nesimtiti cu politia comunitara langa ei peste tot in siret sau in dunare inclusiv cu plasa.
rusine la galateni - sunteti ultimi
the angler is catching xxx, not by the lure
-
Dreamer
- Moderator

-
Am fost si eu ieri pe Siret..intr-o mica drumetie..sa vad my old budy..si erau destui pescari la pescuit. Intreb pe unul din ei.."Dar acum nu e prohibitie; nu vine nimeni in control?"..la care el : " Mai vin, dar nu ne zic nimic daca ne vad cu o singura undita" (desi cel interogat avea o undita si 2 lansete in apa)
Mai mentionez k la podul de peste siret, la Pascani, unde e un oarecare damn, o diferenta de nivel de vreo juma de m, o piiedica relativa pt pesti in timpul migratiilor, erau destui tipi..cu ecranele(plase de monofilament)
M-a bcurat totusi ca am vazut niste atacuri de avat si destui alevini pe langa mal.
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
si n-ai dat putin pe zona atacurilor dream?

-
Dreamer
- Moderator

-
Absolut deloc. Nu am plecat cu nimic pt pescuit la mine. Am fost doar intr-o plimbare..