Raul Govora.._se prinde ceva acolo???

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Raul Govora.._se prinde ceva acolo???

Mesaj de lucian_marza » 20 Iun 2007, 10:33

Apelez la cei din VL(dar nu numai :) )..Se prinde ceva pe raul asta?...sunt interesat de clean in special..multumesc.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Iun 2007, 15:46

se mai prinde din cand in cand clean dar destul de mic,cam la palma si nicidecum la artificiale,ca pe acolo inca nu au ajuns chestiile astea. :lol:
incearca la piciorul podului unde este un mic baraj si pe fostele excavatii.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lucian_marza » 20 Iun 2007, 16:35

OK.Mersi de info.. cred ca nu mai dau deloc... :lol:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 20 Iun 2007, 17:53

adiwolf scrie:se mai prinde din cand in cand clean dar destul de mic,cam la palma si nicidecum la artificiale,ca pe acolo inca nu au ajuns chestiile astea. :lol:
incearca la piciorul podului unde este un mic baraj si pe fostele excavatii.

Sa intzeleg ca cleanul da in artificiale doar daca le-a mai vazut pe-acolo si le recunoaste?

Pt mine o apa inca nedezvirginata cu artificiale e un challenge in plus. Cred ca primul Mepps de 0, microvobler sau musca artificiala care-ar "calca" apa va fi solutzia castigatoare indiferent ca vorbim de Govora sau alt rauletz.

Numai bine!

lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lucian_marza » 21 Iun 2007, 08:07

Am fost acolo, acum vreo 3 ani si am vazut ceva pescari dar eram in masina si n-am oprit sa intreb..Onesti e interesanta ideea ta..cred ca m-am razgandit..o sa incerc..din cate imi aduc aminte am vazut din masina locuri destul de bune..iar daca ma si apuc sa si umblu putin sigur voi gasi ceva misto..mersi

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Iun 2007, 16:56

onesti scrie:
Sa intzeleg ca cleanul da in artificiale doar daca le-a mai vazut pe-acolo si le recunoaste?
nu domnule,nicidecum,departe de mine gandirea asta "canadiana",vroiam doar sa subliniez faptul ca pestele de pe acel rau,cat mai este el de mult este foarte mic pt a mai sarii pe vreun wobler sau rotativa.

oare de ce nu se pescuieste pe acolo cu artificiale? nu din faptul ca nu exista asa ceva..........

lucian,mai degraba ia si cateva muste la tine,sansele sunt mai mari

:wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 21 Iun 2007, 17:05

Adiwolf,

N-am intzeles faza cu "gandirea canadiana". Cu ironii din acestea marunte se degradeaza multe mesaje pe forum.

Ce-ar iesi daca lui Tudor i-am spune in fiecare post "gandirea ta pariziana" lui MeHigh "gandirea ta australiana" lui Jean "gandirea ta americana", lui Pikeman "gandirea ta de pike" sau tzie "gandirea ta de wolf"?

Ar iesi un turn Babel si in ciuda faptului ca totzi cei enumeratzi mai sus fara ingaduintza lor sunt niste baietzi respectabili, in cele din urma ar apare disconforturi inutile. Nu cred ca locatzia, pseudonimul sau avatarul unui user sunt definitorii in "gandirea lui". Mai degraba bunul simtz si acceptarea "tovarasului" de forum asa cum e el.

Fara suparare, raspunsul meu anterior a fost o alta opinie la ideea ta, asa cum am intzeles-o eu, corect sau gresit.

Si ca sa revin la topic, ideea cu musca artificiala i-o sugerasem si eu.

Inca o data,
cu respect si simpatie,
Cristian

lucian_marza
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de lucian_marza » 22 Iun 2007, 07:57

Mersi mult de sfaturi, domnilor!Cred ca o sa incerc la amandoua, sa vad cum merge..si va anunt.. :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 22 Iun 2007, 13:26

onesti scrie:Adiwolf,

N-am intzeles faza cu "gandirea canadiana". Cu ironii din acestea marunte se degradeaza multe mesaje pe forum.

Ce-ar iesi daca lui Tudor i-am spune in fiecare post "gandirea ta pariziana" lui MeHigh "gandirea ta australiana" lui Jean "gandirea ta americana", lui Pikeman "gandirea ta de pike" sau tzie "gandirea ta de wolf"?

Ar iesi un turn Babel si in ciuda faptului ca totzi cei enumeratzi mai sus fara ingaduintza lor sunt niste baietzi respectabili, in cele din urma ar apare disconforturi inutile. Nu cred ca locatzia, pseudonimul sau avatarul unui user sunt definitorii in "gandirea lui". Mai degraba bunul simtz si acceptarea "tovarasului" de forum asa cum e el.

Fara suparare, raspunsul meu anterior a fost o alta opinie la ideea ta, asa cum am intzeles-o eu, corect sau gresit.

Si ca sa revin la topic, ideea cu musca artificiala i-o sugerasem si eu.

Inca o data,
cu respect si simpatie,
Cristian
ok,Cristian

ai dreptate,numai ca eu am receptionat postul tau ca pe o fina ironie si ce este drept ca am raspuns ceva mai badaran,numai ca eram intro pasa proasta.
imi cer scuze :oops:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 22 Iun 2007, 15:00

Adiwolf,

Nu-i nevoie de scuze. E excelent ca ne putem intzelege decent.

Pe curand!

Scrie răspuns