Raul Buzau; vreau informatii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dornea Ionut
senior
senior

Raul Buzau; vreau informatii

Mesaj de Dornea Ionut » 13 Oct 2009, 19:57

Am si eu o rugaminte la pescarii care "controleaza" aceasta apa!
Este cineva pe aici care este dispus sa "vanda" ceva din informatiile ce le detine?!?
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 14 Oct 2009, 16:49

nu se incumeta nimeni?

RipKid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RipKid » 16 Oct 2009, 16:42

salutare ! ma bucur ca mai sunt persoane interesate de raul buzau . am avut impresia ca "a fost uitat" pentru o perioada .

pot sa spun ca merg regulat la pescuit ( exclusiv spinning ) pe buzau in zona orasului si mai exact 1 km amonde de podul de la maracineni + 1 kg aval de pod . asta e zona pe care o "colind" in week-endurile in care vremea si timpul imi permint .

eu pescuiesc mai mult cu rotative si mai rarutz cu voblere . prind clean de la "pixuri" la bucati de 800-1 kg ( care din pacate sunt f rare ) . am vazut ca se mai prinde si mreana marisoara la stationar si caras . cam atat am avut de spus :)

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 16 Oct 2009, 21:02

Multam pentru curaj, RipKid.... Chiar incepusem sa ma intreb daca mai sunt si buzoieni pe aici!!!
Pe mine ma interesa in mod special zona Cislau - Patarlagele... Am incercat si au picat doar doi cleni, pixuri, cum le spui tu! In schimb am vazut in apa cristal, sumedenie de scobari. Chiar ma intrebam daca apa mai are si clan, daca a avut vreodata si cam la ce dimensiuni?

RipKid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RipKid » 16 Oct 2009, 21:33

nu cunosc zona de care zici tu ... scobari sunt si in zona unde pescuiesc eu , chiar foarte multi . week-endul trecut am prins apa mica si limpede si in aprox 2 ore am prins 1 bucata mai marisoara , am mai scapat inca unu punctabil si vreo 10 din astia mici ... am folosit rotative mepps 0 si 1 si un yo-zuri small bean . atacurile clenilor mari le-am avut la rotative .

l.e. : buzoieni mai sunt , dar ori nu au timp sa stea pe forum ( sa posteze implicit ) sau doar citesc si atat -- no offence -- .

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 17 Oct 2009, 08:51

inteleg de la tine ca in zona podului de la maracineni este clean! dar cu locurile cum sta aceasta apa pe acolo? nu sunt balastiere?

la cat de mult clean am prins eu mai sus si la cat de mult scobar am vazut in apa, incepusem sa scred ca apa este "dominata" doar de scobar!!
adevarul ese ca nu am incercat decat la vobler si la musca la rotativa nu am dat! este posibil ca asta sa fi fost problema! si oricum apa era cristal!!! pe bune!!

RipKid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RipKid » 17 Oct 2009, 09:37

eu de 2 veri de cand am descoperit spinningul , numai zona asta am batut`o si vreau sa spun ca am prins mult peste . am avut si capturi notabile dar si mult clean mic . am vazut mreana cam la 2.5-3 kg prinsa acolo , morunas cam la kg , scobar mai putin . merita incercat . pana acum vreo 2-3 sapt. a fost o perioada cu apa foarte mare si tulbure ... propice pestelui avand in vedere ca nu s-a mai prins . eu am stat pe bara in perioada aia . mai era cate un nebun care incerca la pluta , dar nici ala nu prindea nimic .

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 17 Oct 2009, 11:52

pe mine ma interesa exclisiv cleanul.... pescuitul cu pluta... nu prea este de mine... :(

RipKid
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RipKid » 18 Oct 2009, 13:59

nici eu nu sunt pasionat de stationar . si eu umblu toata ziua cu lanseta si cu voblerele si cu rotativele dupa mine dupa mr. chub .

Scrie răspuns