Raul Barlad !!!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Raul Barlad !!!!!
Fiind din Barlad este locul unde ma duc cel mai des la pescuit.
Vreau sa stiu daca mai sunt pescari care pescuiesc in acest rau.
Eu in general dau la clean...la vobler si lingurita rotativa mica...
Recordul personal e de 1-1,5 kg....nui mult dar sunt multumit..
Vreau sa stiu daca mai sunt pescari care pescuiesc in acest rau.
Eu in general dau la clean...la vobler si lingurita rotativa mica...
Recordul personal e de 1-1,5 kg....nui mult dar sunt multumit..
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
- veteran
re
pescuiesc in gen in zona orasului Barlad....si mai in amonte zona crasna..daca cunosti zona...tu???
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
- veteran
Pescuit pe riul Barlad
Cunosc citeva locuri bune de pescuit la clean pe riul Barlad pe o distanta de citiva zeci de km amonte de orasul Barlad, unde riul face niste coturi in forma de S. Locuri bune de pescuit la clean pe riul Barlad sunt si in aval spre confluienta cu riul Siret dar in aval locurile sunt mai greu accesibile, desi in perioada viiturilor cind debitul apei este crescut urca multi pesti din Siret in riul Barlad. Eu am prins cleni, pe care i-am eliberat, la citiva km in amonte de Barlad, cu un vobler Cozma Minnow model A-floating de 3 cm / 2 gr culoare verde cu argintiu. La rotativa ai incercat? Ce modele?
re
deci pescuim cam in aceeasi zona
apropo tu de unde esti??..eu sunt din barlad..normal
in mare parte la lingurite dau
de la mepps...modelele aglia marimile cele mai mici
iar acum am achizitionat niste lingurite de la berti..dar fiind sesiune nam apucat sa le testez
la vobler doar cu modele de lla salmo am dat...hornet in special
rezultate ffff bune...dar pretu si agataturile mau facut sa pier intro zi 1 mil..si mam cam lasat de cumparat voblere..mai am 2
fir intins
apropo tu de unde esti??..eu sunt din barlad..normal

in mare parte la lingurite dau
de la mepps...modelele aglia marimile cele mai mici
iar acum am achizitionat niste lingurite de la berti..dar fiind sesiune nam apucat sa le testez

la vobler doar cu modele de lla salmo am dat...hornet in special
rezultate ffff bune...dar pretu si agataturile mau facut sa pier intro zi 1 mil..si mam cam lasat de cumparat voblere..mai am 2
fir intins
re
apropo..am obs ca esti inginer...
unde si in ce domeniu daca nu deranjez
unde si in ce domeniu daca nu deranjez
-
- veteran
Raul Barlad
Zilele astea am vazut ca raul Barlad are nivelul crescut si e cam tulbure dupa ploile de saptamina trecuta, dar cred ca in citeva zile se limpezeste si va merge un spinning la clean si avat. Am sa pescuiesc si la rotativa desi am avut rezultate si cu voblere mici tip floating.
Cand termini sesiunea se limpezeste apa numai bine. Bafta la examene si fir intins la pescuit!
Cand termini sesiunea se limpezeste apa numai bine. Bafta la examene si fir intins la pescuit!
re
avat???...pe barlad??
eu pescuesc de cativa ani buni...la lingurita si vobler...vreoo 7 ani..si nam vazut nici un avat
ai prins tu asa ceva???
la ce??
In ce zona a barladului stai..poate mergem impreuna la un pescuit
eu pescuesc de cativa ani buni...la lingurita si vobler...vreoo 7 ani..si nam vazut nici un avat
ai prins tu asa ceva???
la ce??
In ce zona a barladului stai..poate mergem impreuna la un pescuit
-
- veteran
Raul Barlad
Sunt pescari care au prins avat pe raul Barlad dar in aval spre confluienta cu Siretul, cind sunt viituri mari si nivelul apei este crescut urca tot felul de pesti din Siret in raul Barlad. Mai exact intre Tecuci si Siret. Niste localnici au pescuit citiva avati cu lacuste mari printr-o metoda
apropiata de ceva sa zicem...flyfishing, cind pescuiau la clean si i-au prins intimplator, desi cred ca s-ar pescui bine si la rotativa sau vobler mic. Dar locurile acelea sunt cam greu accesibile.
apropiata de ceva sa zicem...flyfishing, cind pescuiau la clean si i-au prins intimplator, desi cred ca s-ar pescui bine si la rotativa sau vobler mic. Dar locurile acelea sunt cam greu accesibile.
re
dami un id de msg
sa putem vb mai multe..
poate o sa ne intalnim a un pescuit
sa putem vb mai multe..
poate o sa ne intalnim a un pescuit