rapitori timisoara
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
rapitori timisoara
Salutare colegi. Din toamna o sa fiu un viitor student la o facultate din timisoara si-as vrea ca in timpul liber sa-mi continui pasiunea. Am cautat pe site si nu am gasit locuri exacte sau raspunsuri la ceea ce caut eu. As vrea sa stiu unde pot gasi rapitori, in special stiuca/salau in Timisoara sau imprejurimi. Am vazut pe internet o balta privata "Glod Pike Timis" se numeste. Alte locatii, private sau ne daca imi puteti da. Nume de rauri/balti. Multumesc!
- johnnybravo
- Moderator
Re: rapitori timisoara
salutare,
ai raurile timis, bega, bega veche, mures, barzava
balti la Carpinis sau la Vladimirescu
ai raurile timis, bega, bega veche, mures, barzava
balti la Carpinis sau la Vladimirescu
Asa cum zice johnnybravo. Cu Muresul, te mai pot ajuta eu (cert nu numai eu). Cu restul, doar cu amintiri, ca ce stiuca tinea Timisul prin '80! Important e sa ai ceva trotineta cu care sa te misti. Si bafta la scolit!
Inteleg. Nu duce Timisoara lipsa de rapitori, in ciuda braconajului de care se plang atatia pescari. Voi locui destul de aproape de Bega...dar ma gandeam ca in oras nu se prinde la fel ca undeva la marginea lui...
- johnnybravo
- Moderator
vei fi dezamagit, daca te intereseaza alti rapitori in afara de clean, orienteaza-te spre alte zone, eu am dat gherla in 90% din iesirile in zona si in ultimii ani (destui) nu am mai insistat sa dau sanse apelor din zona
Muresul ar fi o exceptie dar oricum nu se compara cu Dunarea unde 99% am capturi la fiecare iesire 

- johnnybravo
- Moderator
daca poti sa ajuti aici ar fi excelent, mai un pic si e gata prohibitia, o sa vin antrenat (sper) de la Dunareoldheinz scrie:Asa cum zice johnnybravo. Cu Muresul, te mai pot ajuta eu (cert nu numai eu). Cu restul, doar cu amintiri, ca ce stiuca tinea Timisul prin '80! Important e sa ai ceva trotineta cu care sa te misti. Si bafta la scolit!

http://www.rapitori.ro/forum/locuri-de- ... 20569.html
Salut johnnybravo! Hai ca incerc, dar o sa ma ia cu pietre secretosii.
si eu care eram super incantat ca in sfarsit voi putea pescui din nou. am facut deja o pauza de 1 an jumate ( locuiesc momentan in Germania si trebuie sa fac permis de pescuit nemtesc pentru a putea pescui aici, iar limba e inca o problema, gramatica in special). Speram sa aud lucrui bune.....nici in Jud. Hunedoara ( acolo e locul meu de bastina) n-am avut parte de un spinning ca in filmele de pe youtube...capturi moderate..johnnybravo scrie:vei fi dezamagit, daca te intereseaza alti rapitori in afara de clean, orienteaza-te spre alte zone, eu am dat gherla in 90% din iesirile in zona si in ultimii ani (destui) nu am mai insistat sa dau sanse apelor din zonaMuresul ar fi o exceptie dar oricum nu se compara cu Dunarea unde 99% am capturi la fiecare iesire

- johnnybravo
- Moderator
E ok si pe mesaj privatoldheinz scrie:Salut johnnybravo! Hai ca incerc, dar o sa ma ia cu pietre secretosii.

- johnnybravo
- Moderator
Cleanul il gasesti cel mai usor urmat apoi de avat, aici ma refer la Timis in special. Stiuca o gasesti la sigur pe baltile private gen Vladi sau Carpinis. Restul speciilior le poti prinde doar intamplator:) Chiar as vrea sa intervina cineva sa ma convinga ca n-am dreptatemitzza scrie:si eu care eram super incantat ca in sfarsit voi putea pescui din nou. am facut deja o pauza de 1 an jumate ( locuiesc momentan in Germania si trebuie sa fac permis de pescuit nemtesc pentru a putea pescui aici, iar limba e inca o problema, gramatica in special). Speram sa aud lucrui bune.....nici in Jud. Hunedoara ( acolo e locul meu de bastina) n-am avut parte de un spinning ca in filmele de pe youtube...capturi moderate..johnnybravo scrie:vei fi dezamagit, daca te intereseaza alti rapitori in afara de clean, orienteaza-te spre alte zone, eu am dat gherla in 90% din iesirile in zona si in ultimii ani (destui) nu am mai insistat sa dau sanse apelor din zonaMuresul ar fi o exceptie dar oricum nu se compara cu Dunarea unde 99% am capturi la fiecare iesire

Partea trista e ca si pe Dunare de la un an la altul e tot mai putin peste si tot mai mic.