Rapitori in judetul Sibiu? Sfat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Rapitori in judetul Sibiu? Sfat
Va salut, dragi confrati in ale pescuitului! M-am contagiat cu "microbul" pescuitului nu de mult timp, mai ales al rapitorilor si vreau sa va cer pararea: unde pot pescui rapitori in judetul Sibiu? Eventual, cum se mai incalzeste putin vremea, putem sa ne intalnim mai multi pescari si sa mergem. Multumesc
Mihai P.
Salut Alessio , fericitule ca esti in Sibiu
Traiasca Oltul ca are rapitori , Colunul ca inca mai are, bratele moarte ca si ele au ......totul e sa alegi .
Cred ca o sa ajung sapt asta prin Sibiu , poate daca nu ti-e tarsha de frigu de afara , cautam vreun clean ratacit .

Traiasca Oltul ca are rapitori , Colunul ca inca mai are, bratele moarte ca si ele au ......totul e sa alegi .
Cred ca o sa ajung sapt asta prin Sibiu , poate daca nu ti-e tarsha de frigu de afara , cautam vreun clean ratacit .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Atras de faima Marginimii (si cautand o ruda disparuta..
).am ajuns in Gura Raului, in 2004..De atunci o buna parte a vacantei (scurte...) anuale se petrece acolo.....
Clean si bibanel in coada barajului...am auzit si de pastrav de lac si salau in Sacel 6..da nu am luat...
Poate cineva sa ne lumineze mai mult???

Clean si bibanel in coada barajului...am auzit si de pastrav de lac si salau in Sacel 6..da nu am luat...
Poate cineva sa ne lumineze mai mult???
E super frumoasa Marginimea. Am fost si eu de mai multe ori la barajul de la Gura Raului (tot la coada), e adevarat nu cu niste scule cine stie ce, si am luat niste bibanei la pluta si o data, un pastrav micutz caruia i-am dat drumul. Lacul e o frumusetze, dar in privinta pestelui, sunt cam rezervat. Si totusi, trebuie sa fie peste acolo! Mai incercam si anul asta.
La Sacel sincer nu am fost niciodata, chiar daca am o casa de vacanta la Saliste si imi era in drum, dar in ultimul timp am auzit ca a sosit un strain si face treaba buna pe anumite lacuri.
Incearca la Mandra- e plin de caras (am prins kg bune anul asta). Am auzit ca ar fi si salau. De stiuca, nu stiu.
La Sacel sincer nu am fost niciodata, chiar daca am o casa de vacanta la Saliste si imi era in drum, dar in ultimul timp am auzit ca a sosit un strain si face treaba buna pe anumite lacuri.
Incearca la Mandra- e plin de caras (am prins kg bune anul asta). Am auzit ca ar fi si salau. De stiuca, nu stiu.
Mihai P.
Multam de info si iti mai zic:alessio scrie: Lacul e o frumusetze, dar in privinta pestelui, sunt cam rezervat. Si totusi, trebuie sa fie peste acolo! Mai incercam si anul asta.
-Gura Raului:am vazut cleni sariti binisor de 1 kg prinsi de localnici cu viermisori si broscuta.Locurile bune sunt ocupate mai mereu.
-Sacel 6-caras f.mic
-Mandra:este cumva balta din dr.soselei ,venind de la Ocna Sb?
Am auzit de ea-am fost-esec total-cateva regine si manele....
a fost cineva la COLUN la copca?
SALUT
SUNT DIN MEDIAS :
A FOST CINEVA LA COLUN LA COPCA?
SUNT DIN MEDIAS :
A FOST CINEVA LA COLUN LA COPCA?