Rapitori in judetul Sibiu? Sfat

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

alessio
junior
junior

Rapitori in judetul Sibiu? Sfat

Mesaj de alessio » 07 Feb 2006, 15:16

Va salut, dragi confrati in ale pescuitului! M-am contagiat cu "microbul" pescuitului nu de mult timp, mai ales al rapitorilor si vreau sa va cer pararea: unde pot pescui rapitori in judetul Sibiu? Eventual, cum se mai incalzeste putin vremea, putem sa ne intalnim mai multi pescari si sa mergem. Multumesc
Mihai P.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 07 Feb 2006, 15:57

Salut Alessio , fericitule ca esti in Sibiu :D
Traiasca Oltul ca are rapitori , Colunul ca inca mai are, bratele moarte ca si ele au ......totul e sa alegi .
Cred ca o sa ajung sapt asta prin Sibiu , poate daca nu ti-e tarsha de frigu de afara , cautam vreun clean ratacit .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 07 Feb 2006, 19:50

Stiu zona, mai mult din auzite, desi treceam pe langa ea destul de des. Sunt multe balti acolo, dar nu cunosc cotloanele, stiu doar de baraj. Daca ajungi pe aici, cu cea mai mare placere, dar apa e cam bocna. Oricum, incercam.

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 08 Feb 2006, 07:52

Sorin, daca mai intri pe forum, da-mi un semn de viata si mergem pe sambata, duminica.
Mihai P.

Diver
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Diver » 08 Feb 2006, 08:57

Baltile sint inghetate, eventual la copca. Si pe cursul Oltului, in zonele mai linistite e gheata la mal.
Doar unde apa curge cu debit mare nu e gheata, dar nici nu a picat nimic.
Oricum, daca incercati, fir intins!

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 08 Feb 2006, 09:20

Asa e, dar totusi, ce facem? E grea asteptarea pana la primavara. Parca nu se mai termina iarna asta. Cred ca din martie, putem incepe, dar e prohibitie??!!
Mihai P.

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 08 Feb 2006, 10:03

Atras de faima Marginimii (si cautand o ruda disparuta.. :( ).am ajuns in Gura Raului, in 2004..De atunci o buna parte a vacantei (scurte...) anuale se petrece acolo.....
Clean si bibanel in coada barajului...am auzit si de pastrav de lac si salau in Sacel 6..da nu am luat...
Poate cineva sa ne lumineze mai mult???

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 08 Feb 2006, 10:31

E super frumoasa Marginimea. Am fost si eu de mai multe ori la barajul de la Gura Raului (tot la coada), e adevarat nu cu niste scule cine stie ce, si am luat niste bibanei la pluta si o data, un pastrav micutz caruia i-am dat drumul. Lacul e o frumusetze, dar in privinta pestelui, sunt cam rezervat. Si totusi, trebuie sa fie peste acolo! Mai incercam si anul asta.
La Sacel sincer nu am fost niciodata, chiar daca am o casa de vacanta la Saliste si imi era in drum, dar in ultimul timp am auzit ca a sosit un strain si face treaba buna pe anumite lacuri.
Incearca la Mandra- e plin de caras (am prins kg bune anul asta). Am auzit ca ar fi si salau. De stiuca, nu stiu.
Mihai P.

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 08 Feb 2006, 10:38

alessio scrie: Lacul e o frumusetze, dar in privinta pestelui, sunt cam rezervat. Si totusi, trebuie sa fie peste acolo! Mai incercam si anul asta.
Multam de info si iti mai zic:
-Gura Raului:am vazut cleni sariti binisor de 1 kg prinsi de localnici cu viermisori si broscuta.Locurile bune sunt ocupate mai mereu.
-Sacel 6-caras f.mic
-Mandra:este cumva balta din dr.soselei ,venind de la Ocna Sb?
Am auzit de ea-am fost-esec total-cateva regine si manele....

ccc
junior
junior

a fost cineva la COLUN la copca?

Mesaj de ccc » 08 Feb 2006, 10:47

SALUT
SUNT DIN MEDIAS :
A FOST CINEVA LA COLUN LA COPCA?

Scrie răspuns