Rapitori in Caras-Severin

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
slazics
utilizator nou
utilizator nou

Rapitori in Caras-Severin

Mesaj de slazics » 30 Ian 2012, 15:15

Salut tuturor! Am citit diverse topicuri despre locuri de pescuit la rapitori in Caras-Severin, dar nu sunt prea actuale... 2009-2010. Stie cineva sa imi spuna cateva locuri (gen- trei ape, secu, dognecea) pentru spinning? Si mai ales ce pesti pot sa prind... si eventual ceva recomandari pentru voblere etc. Multumesc!

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 30 Ian 2012, 15:57

Cam tot ce era de spus despre locurile din CS, s-a cam spus in celelalte topicuri pe care le-ai rasfoit.
Pe scurt: Secu: -salau, clean, biban, si ocazional somn (putin mai des decat stiuca, dar oricum foarte rar)
-Valiug(Gozna)- clean si foarte rar pastrav
-Breazova - vezi Valiug
- 3 Ape- Clean, biban, salau (mai micut, pana in kg)
- Dognecea - clean, biban
-rauri: Caras, Nera, Barzava, cu cat mai departe de civilizatie, cu atat mai bine.

Aaa...si daca poti pescui din barca, cu atat mai bine. De pe mal...ca greu sa si prinzi ceva.

dumanelutu
senior
senior

Mesaj de dumanelutu » 30 Ian 2012, 16:02

dunarea de la bazias la cozla :D

Jorjel
junior
junior

Mesaj de Jorjel » 30 Ian 2012, 16:21

in lacul Mic de la dognecea ati prins ceva toamna asta? eu am fost de 2 ori (stat peste noapte tot we) si o singura data am prins un biban sarit juma de kil, restul clenuti si nici un salau. in alti ani mergea mult mai bine. localnicii la fel s-au plans, mult mai bine mergea lacul Mare care a fost si semisecat :?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Ian 2012, 16:42

cea mai OK apa in momentul de fata din CS ramane Dunarea.

si Nera la un moment dat era o varianta misto daca voiai sa prinzi cleni sau eventual vreo stiuca dar dintr-un motiv sau altul s-a dus naibii. ultima data cand am fost pe nera (acum aproape 2 ani) am prins doar un singur clean in jur de kilogram, restul doar clenuti de 200-300 de grame si un avatel de vreo jumate de kilogram.

pe Caras se braconeaza la greu, incepand cu cheile si terminand cu Vrani-ul ...

Sura, 3Ape-le parca sunt golite de peste ... aici orice piscot se prinde se baga la traista ... de la salai mai mici decat palma pana la clenuti putin trecuti de nivelul degetelor de la palma ...

Breazova ar fi o varianta OK dar cel putin teoretic acolo pescuitul e interzis din cate stiu ... nu sunt sigur dar la un moment dat asa era ...

Valiugul cica ar fi plin de clenuti de 100-300g si printre astia ar fi ratacit si cate un pastrav dar aici mai trebuie sa platesti nu stiu cat pe zi ...

Dognecea nu am fost ... dar alea sunt balti de caras :lol: :lol: :lol:

Barzava ... aici am pescuit putin dar eram in judetul Timis ... in urma cu cativa ani cu un prieten am prins exact in Resita niste cleni spre kilogram, dar a trecut multa apa de atunci pe barzava ... si clenii erau negrii din cauza uzinei :cry:

si ar mai fi eventual varianta Timis sau Cerna dar nu am apucat sa pescuiesc pe nicicare dintre ele ... deci nu stiu sa zic mai nimic.

repet ... daca mai vrei sa prinzi ceva peste incearca pe Dunare dar si acolo din cate am vazut putinul peste care a ramas in urma braconajului cred ca a fugit in ungaria ...

sad but true ... si cred ca situatia e oarecum la fel pe toate apele din romania ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

slazics
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de slazics » 09 Feb 2012, 22:02

multumesc tuturor pentru raspunsuri! dar as mai avea o intrebare.... care sunt baltile din zona la care trebuie sa platesc o taxa aditionala si cat este aceasta (am pesrmis pentru rauri si ape statatoare) -in special m`ar interesa sa aflu care este situatia la poiana marului si pe lacul gozna respectiv breazova

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 10 Feb 2012, 11:27

slazics scrie:multumesc tuturor pentru raspunsuri! dar as mai avea o intrebare.... care sunt baltile din zona la care trebuie sa platesc o taxa aditionala si cat este aceasta (am pesrmis pentru rauri si ape statatoare) -in special m`ar interesa sa aflu care este situatia la poiana marului si pe lacul gozna respectiv breazova
Poiana Marului ... nu stiu sigur dar attilaf de pe forum ar trebui sa stie, eventual incearca sa dai de el. cred ca trebuie sa platesti ceva taxe la RNP dar nu stiu cat, unde si cum.

Lacul Breazova ... aici din cate stiu e interzis pescuitul. cel putin asa era acum cativa ani cand am fost ultima oara pe acolo.

Lacul Gozna ... sau lacul Valiug, aici trebuie sa platesti nu stiu ce suma pe zi, vine padurarul la tine si ii dai suma care ti-o cere si sa astepti si CHITANTA de la el, eventual i-o ceri daca nu ti-o da el direct ... de regula uita chitantierul la caban :oops: :lol: :lol: :lol:

incearca cel mai bine sa il contactezi pe attilaf ca el mai pescuieste pe lacurile amintite de tine ....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

slazics
utilizator nou
utilizator nou

Re: Rapitori in Caras-Severin

Mesaj de slazics » 28 Mar 2012, 12:51

Imi poate sugera cineva un loc cat de cat acceptabil unde pot da la stiuca? Timis... Bega... etc. (de preferat zonele cat mai exact)

slazics
utilizator nou
utilizator nou

Re: Rapitori in Caras-Severin

Mesaj de slazics » 24 Noi 2012, 22:24

stie cineva ceva noutati?

Scrie răspuns