Salutare...
Eu nu sunt pescar de rapitor de foarte multi ani, insa am copilarit pe Prut!
Efectiv...(la Bivolari)....
Asa ca poti sa-ti spun ca daca vei avea norocul sa prinzi 1 zi buna de pescuit pe Prut nu te va mai interesa o alta balta!
Intradevar, pe Prut se poate prinde aproape orice specie de rapitor (mai putin somon si pastrav

) ...
Daca vei ajunge sa cunosti cateva locuri..pe care ai sa "le simti" dupa cateva iesi pe apa, ai sa vezi ca nu este deosebit de importanta captura, ci mai ales iesirea in natura si peisajele si locurile superbe pe care acest rau le ofera!
Cel putin acesta este cazul meu!
A si sa nu uit...pentru mine Prutul este ultimul bastion in fata pescarului manelist (de care nu mai poti scapa pe orice balta in care s-a auzit......... ca s-a prins.......... acu 2 ani............... un peste (orice specie) de 2-3-5-10 kg......) si care are impresia ca orice peste sanatos la cap va sari din apa in acorduri de Adi de Vito dat la maxim si neaparat acompaniate cu munti de gunoaie ....)...
Sorry, m-am aprins aiurea..
Ma rog, ce vreau sa-ti spun este ca vai cunoaste pe malul Prutului linistea pe care nu ai cum sa le gasesti pe nici alta balta sau rau si nu te vei bate cap in cap cu nici un "pescar de duminica", care nu stie sa respecte natura si ceea ce ne ofera ea|!