Rapitori Ardeal
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Rapitori Ardeal
care stiti in zona Ardealului cv locuri lacuri/rauri pt stiuca/biban/salau?
mai ales salau,biban
mai ales salau,biban
Salut.
Ne-ai inebunit cu locurile de rapitor
Zicea-i ca esti de pe langa Baia Mare, eu sunt chiar din BM. Zi si tu unde-i canalu ala miraculos cu stiuci de tot il laudai in alt topic?
Asa sa raman on topic, pai sunt o gramada:
- Apa, balastiera
- Firiza, lacul
- Eteni sau Odoreu, Satu Mare
- Chereusa, Satu Mare
- Glod, balta Salaj
or mai fi si altele eu cam atat ti-am zis pt ca pe ele am fost.
Fir intins! de rapitor
PS. biban ( apa, firiza,glod,eteni)
salau ( apa, firiza)
stiuca (apa,chereusa, glod,eteni)
Cam din ce stiu eu...
Ne-ai inebunit cu locurile de rapitor

Zicea-i ca esti de pe langa Baia Mare, eu sunt chiar din BM. Zi si tu unde-i canalu ala miraculos cu stiuci de tot il laudai in alt topic?
Asa sa raman on topic, pai sunt o gramada:
- Apa, balastiera
- Firiza, lacul
- Eteni sau Odoreu, Satu Mare
- Chereusa, Satu Mare
- Glod, balta Salaj
or mai fi si altele eu cam atat ti-am zis pt ca pe ele am fost.
Fir intins! de rapitor

PS. biban ( apa, firiza,glod,eteni)
salau ( apa, firiza)
stiuca (apa,chereusa, glod,eteni)
Cam din ce stiu eu...
Zice ca in sfarsit s-a hotarat "ala" si l-a deschios...Bani multi...De la 60 de lei in sus! Poate gresec eu... Pescuit slab...Mai la toamna...Este salau foarte mare...Dar este si la Stan ...langa tine! De ce sa mergi la Dostad?iacob scrie:si practic???zamfi scrie:Crisuri, Mures, Somes
Zau de Campie, Dostad, Taga, Taul Popii, cica Sacalaia, Ghioroc, Cincis,Barajele de la Tileag, Firiza, Bezid, etc. Asta-i teorie normal
stii ceva de Dostat, informatii noi, a dat drumul la pescuit? taxa?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
sunt incepator in pescuitul salaului, am incercat de cateva ori la Stan, dar nu am reusit sa prind nimic.........zamfi scrie:Zice ca in sfarsit s-a hotarat "ala" si l-a deschios...Bani multi...De la 60 de lei in sus! Poate gresec eu... Pescuit slab...Mai la toamna...Este salau foarte mare...Dar este si la Stan ...langa tine! De ce sa mergi la Dostad?iacob scrie:si practic???zamfi scrie:Crisuri, Mures, Somes
Zau de Campie, Dostad, Taga, Taul Popii, cica Sacalaia, Ghioroc, Cincis,Barajele de la Tileag, Firiza, Bezid, etc. Asta-i teorie normal
stii ceva de Dostat, informatii noi, a dat drumul la pescuit? taxa?
mai persist.....cine stie.