Ai prins acum? Sau cand ai fost ultima data? Am fost saptamana trecuta si 2 persoane mi-o spus ca primu lac a fost golit si de apa si de pesteSilviu7 scrie:Razvan V. scrie:Nu stiu ce sa zic, eu nu prea cred ca este ceva de prins pe la taureni, plasuiesc astia intr-o veselie.
La cipau acolo in curba? Inainte de restaurantu ala nou portocaliu? Se ia ceva? Pret?
Razvane, daca u nu ai prins la Taureni, nu inseamna ca nu sunt pesti!;)(cel putin ce caut eu am mai gasit:))
Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
pai nu acolo pescuiesc..eu pescuiesc pe al doilea..si da primul a fost pescuit..ce a fost mare s-a vandut, ce a fost mic, strapazani, marlite, ciortani, fito..s-au bagat in cele doua lacuri..Razvan V. scrie:Ai prins acum? Sau cand ai fost ultima data? Am fost saptamana trecuta si 2 persoane mi-o spus ca primu lac a fost golit si de apa si de pesteSilviu7 scrie:Razvan V. scrie:Nu stiu ce sa zic, eu nu prea cred ca este ceva de prins pe la taureni, plasuiesc astia intr-o veselie.
La cipau acolo in curba? Inainte de restaurantu ala nou portocaliu? Se ia ceva? Pret?
Razvane, daca u nu ai prins la Taureni, nu inseamna ca nu sunt pesti!;)(cel putin ce caut eu am mai gasit:))
Deci bine am zis ca in primu nu este peste. Si mai era unu golit, cred ca ultimu
care ultimul?Razvan V. scrie:Deci bine am zis ca in primu nu este peste. Si mai era unu golit, cred ca ultimu
La iesire din taureni Silviu.
Pe Valea Gurghiului pe la Ibanesti cum e? Sunt locuri bune? Nu am fost nciodata pe acolo.
Am drum in zona in weekend si ma gandesc sa dau dupa clean
, pastrav.
Merge cu permisul de la AJVPS Mures sau mai e nevoie si de taxa suplimentara pentru RNP?
Incercam acum sa ma uit pe site-ul ANPA dar nu mai gasesc lista cu zonele de acces aferente asociatiilor.
Am drum in zona in weekend si ma gandesc sa dau dupa clean

Merge cu permisul de la AJVPS Mures sau mai e nevoie si de taxa suplimentara pentru RNP?
Incercam acum sa ma uit pe site-ul ANPA dar nu mai gasesc lista cu zonele de acces aferente asociatiilor.
Salutare
Am fost ieri in trecre prin Ludus si m-am oprtit la celebrul "brat mort"
Spre surprinderea mea paznicul a fost tare de treaba si cand a a auzit ca sunt pentru prima data nu mi-a cerut nici un ban cu toate ca am vrut sa-i dau de un pachet de tigari. Balta respectiva este foarte tare...am vazut niste exemplare uimitoare de avat cum se aruncau la puietul de la suprafata.Batai serioase si la doi metrii in fata mea.
De intrat, nu a intrat la nimic,am dat cu o lingura salcie de la berti (la care ma si controlat o data) si cu roatative de 2-3 dar nimic....voblere am avut numai micute de clean la mine.
Sunt o groaza de salcii taiate si cazute in apa unde iti este mai mare dragul sa dai printre crengile lor. Spunea paznicul ca au stiuca si salau mare si ca zilele trecute sa prins la vobler un somn de vreo 8 kg.
Sunteti binecuvantati sa aveti o asa balta langa casa.
Spre surprinderea mea paznicul a fost tare de treaba si cand a a auzit ca sunt pentru prima data nu mi-a cerut nici un ban cu toate ca am vrut sa-i dau de un pachet de tigari. Balta respectiva este foarte tare...am vazut niste exemplare uimitoare de avat cum se aruncau la puietul de la suprafata.Batai serioase si la doi metrii in fata mea.
De intrat, nu a intrat la nimic,am dat cu o lingura salcie de la berti (la care ma si controlat o data) si cu roatative de 2-3 dar nimic....voblere am avut numai micute de clean la mine.
Sunt o groaza de salcii taiate si cazute in apa unde iti este mai mare dragul sa dai printre crengile lor. Spunea paznicul ca au stiuca si salau mare si ca zilele trecute sa prins la vobler un somn de vreo 8 kg.
Somn de 8 kg e micut, anu trecut s-a prins si la 30.DracuMic scrie:Salutare
Mda...Sa stii ca uneori este doar pomul laudat! De cele mai multe ori...Ma refer la spinning 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Merge ceva pe Mures? As face o iesire la sfarsit de saptamana, probabil undeva intre Ludus-Iernut