Pt. pescarii din zona TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
johnny
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de johnny » 28 Aug 2011, 05:41

in chestia cu brunetzii,eram mai mult ingrijorat pentru baiatul meu....incerc sa-i insuflu <microbul> pescuitului....mai merge la oblete si porcusor..zona aleea...asa se incepe :) ...si chiar nu imi doresc sa vina batut sau fara batz si socat

johnny
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de johnny » 28 Aug 2011, 05:46

putetzi sa ma indrumatzi pentru ceva locuri bune pentru feeder....zona 7 plopi ?sau insulita?(mai sus de bac)

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 28 Aug 2011, 17:46

[quote="johnny"]putetzi sa ma indrumatzi pentru ceva locuri bune pentru feeder....zona 7 plopi ?sau insulita?(mai sus de bac)[/quola

la 7 plopi e perfect pentru morunas si scobar,dar cac@tii aia de la poarta o sa va ceara plata pt parcare daca intrati pri weekend,si normal dupa festival si lucrarea de la baraj vor avea nevoie de putina liniste pestii.asa prin 10 septembrie e numa bn daca va duceti.fir intins
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 28 Aug 2011, 20:39

Silviu7 scrie:
Razvan V. scrie:Si la Ludus ii apa destul de mica, limpede si daca te uiti atent vezi si pesti o gramada
deaia ca degetul razvane?
Ca palma

johnny
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de johnny » 28 Aug 2011, 21:47

mersi de sfat...o sa incerc saptamana viitoare...dupa ce se linistesc apele :D

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Aug 2011, 07:45

@ Victor, cand ajungi la bariera, zici ca te duci pe mures la pescuit si oricum nu prinzi nimic, dai de o bere tipului din ghereta (3-5 ron) si iti da o cartela de riveran :lol: si stai cat vrei .... sau daca ai masina buna intri pe la prima strada la stanga cum ajungi in Sangiorgiu de Mures si drept inainte, drumul e pietruit o bucata, dupa care e doar "aratura" dar pe timp uscat merge....

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Aug 2011, 07:49

johnny scrie:putetzi sa ma indrumatzi pentru ceva locuri bune pentru feeder....zona 7 plopi ?sau insulita?(mai sus de bac)
Pentru feeder fara agataturi multe este recomandat zona Black Lord- Hipodrom, intre cele 2 baraje sau pe Alea Carpati de la garsoniera aceea mare pana la pasarela(daca nu se lucreaza cu utilaje) scobar, morunas clean chiar si somotel am vazut prins la feeder cu buchet de viermusi ...

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 29 Aug 2011, 12:15

kzoli scrie:@ Victor, cand ajungi la bariera, zici ca te duci pe mures la pescuit si oricum nu prinzi nimic, dai de o bere tipului din ghereta (3-5 ron) si iti da o cartela de riveran :lol: si stai cat vrei .... sau daca ai masina buna intri pe la prima strada la stanga cum ajungi in Sangiorgiu de Mures si drept inainte, drumul e pietruit o bucata, dupa care e doar "aratura" dar pe timp uscat merge....
da? asa merge treaba :))))) ms frumos de sfat,o sa-i duc o bere si ii torn ceaura sa crepe dreq de ratat,cere parcare celui care merge la mures,bariera e amplasata ca dreq,nu e locul ei acolo,eu zic ca drumul catre sangeorz trebe lasat liber.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Aug 2011, 12:20

VicToR . scrie:[

da? asa merge treaba :))))) ms frumos de sfat,o sa-i duc o bere si ii torn ceaura sa crepe dreq de ratat,cere parcare celui care merge la mures,bariera e amplasata ca dreq,nu e locul ei acolo,eu zic ca drumul catre sangeorz trebe lasat liber.
Ala nu are nici o vina, e un simplu angajat si lucreaza pentru leafa ca toata lumea... ca mai face un ciubuc e alta poveste... cat despre drum NU AI ce sa faci, sunt care au case acolo si mai degraba au facut alt drum decat sa ... este un mini cartier in spatele Weekendului ...

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 29 Aug 2011, 12:32

kzoli scrie:
VicToR . scrie:[

Ala nu are nici o vina, e un simplu angajat si lucreaza pentru leafa ca toata lumea... ca mai face un ciubuc e alta poveste... cat despre drum NU AI ce sa faci, sunt care au case acolo si mai degraba au facut alt drum decat sa ... este un mini cartier in spatele Weekendului ...
asa este :)) sunt eu prea suparat si de asta sar asa,nu e corect dar incep sa ma obisnuiesc cu idea.

Scrie răspuns