AMR 18 zilesemlecangheorghe scrie:...Nooo ,nu mai am treaba mustaciosilor...Anu asta dau la avat si clean,si am targetul 135 de kg pe zi...Mi-am facut u-l, am fir subtire ,imi fac microvoblere,uuuaaau,nu se mai termina odata cu prohibitia asta....
Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Am fost sambata 14.05.2011, pe lacurile de la Santioana;nimic acolo, colegii au prins ceva pixuri, le-am eliberat in Mures. Eu am dat la musca dupa stiuca, dar nu mi-a intrat nimic. Am iesit pe Mures, unde am avut 3 atacuri, dar nu erau mari. Era sa prind o mreana, care s-a luat dupa musca,dar cand a vazut umbra mea, disparut a fost...atata tot 
-
Belenyessy S
- utilizator constant

hm
am fost aseara cu barca pe bratul mort al Muresului,mai exact langa weekend,am prins in jur de 8 lini si carasi de o palma,am eliberat toti pestii si sper sa faceti voi la fel pt ca e rar in Romania,macar aici sa avem.am nadit cu ttx si cu nada Haldorado pt crap,ca momeala folositi boaba de porumb sau viermusi.Thumbs up for C&R!
[/img]
Re: hm
Parca e prohibitie "brconierule"MaXimo scrie:am fost aseara cu barca pe bratul mort al Muresului,mai exact langa weekend,am prins in jur de 8 lini si carasi de o palma,am eliberat toti pestii si sper sa faceti voi la fel pt ca e rar in Romania,macar aici sa avem.am nadit cu ttx si cu nada Haldorado pt crap,ca momeala folositi boaba de porumb sau viermusi.Thumbs up for C&R![/img]
:))
las ca n-am omorat pe nimeni,eu prind si eliberez nu-mi place sa mananc peste
am ramas uimit oricum cand am vazut ca mai avem Lin prin zona.
Re: :))
MaXimo scrie:las ca n-am omorat pe nimeni,eu prind si eliberez nu-mi place sa mananc pesteam ramas uimit oricum cand am vazut ca mai avem Lin prin zona.
Zoli
am vrut sa te intreb in legatura cu pescuitul la somn,sunt zone unde as avea ceva sanse pe Mures,sa incerc intre baraje sau trebe sa ma duc pana jos la termocentrala la iernut?aici in zona weekend tot lasa barajul si se scurg toti pestii la dreq 
Re: Zoli
Toti pestii dar nu si somni sunt luati de curentMaXimo scrie:am vrut sa te intreb in legatura cu pescuitul la somn,sunt zone unde as avea ceva sanse pe Mures,sa incerc intre baraje sau trebe sa ma duc pana jos la termocentrala la iernut?aici in zona weekend tot lasa barajul si se scurg toti pestii la dreq
Nu trebuie sa te duci pana la Iernut, oricum acolo sunt 1000 de oameni, incearca mai sus in ***** sau mai sus, unde lumea nu prea pescuieste si pestii nu sunt asa de suspiciosi
mersi frumos
mersi mult pt tot! revin cu poze sapt asta
multa sanatate !numa bine