contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

semlecangheorghe scrie:...Nooo ,nu mai am treaba mustaciosilor...Anu asta dau la avat si clean,si am targetul 135 de kg pe zi...Mi-am facut u-l, am fir subtire ,imi fac microvoblere,uuuaaau,nu se mai termina odata cu prohibitia asta....
AMR 18 zile

Eu anu' asta nu prea o sa am timp de pesti si pescuit, prioritatiile sunt altele cel putin conform planurilor....
-
Vectrex94
- senior

-
Am fost sambata 14.05.2011, pe lacurile de la Santioana;nimic acolo, colegii au prins ceva pixuri, le-am eliberat in Mures. Eu am dat la musca dupa stiuca, dar nu mi-a intrat nimic. Am iesit pe Mures, unde am avut 3 atacuri, dar nu erau mari. Era sa prind o mreana, care s-a luat dupa musca,dar cand a vazut umbra mea, disparut a fost...atata tot

-
Belenyessy S
- utilizator constant

Am fost ieri 16.05 la Faragau, am ajuns dupa ora 18 am intrat in apa langa stuf, cu mari sperante dar stiuca s-a prezentat foarte slab. Am prins o marlitza de 25 cm

si inca 3 atacuri. Prietenul cu care am fost nu a avut nici un tac.
-
VicToR .
- veteran

-
am fost aseara cu barca pe bratul mort al Muresului,mai exact langa weekend,am prins in jur de 8 lini si carasi de o palma,am eliberat toti pestii si sper sa faceti voi la fel pt ca e rar in Romania,macar aici sa avem.am nadit cu ttx si cu nada Haldorado pt crap,ca momeala folositi boaba de porumb sau viermusi.Thumbs up for C&R!

[/img]
-
kzoli
- veteran

MaXimo scrie:am fost aseara cu barca pe bratul mort al Muresului,mai exact langa weekend,am prins in jur de 8 lini si carasi de o palma,am eliberat toti pestii si sper sa faceti voi la fel pt ca e rar in Romania,macar aici sa avem.am nadit cu ttx si cu nada Haldorado pt crap,ca momeala folositi boaba de porumb sau viermusi.Thumbs up for C&R!

[/img]
Parca e prohibitie "brconierule"

sau ai nadit cu TTX si ai dat cu artificiale dupa esox ? si ai prins lini si carasi ?

-
VicToR .
- veteran

-
las ca n-am omorat pe nimeni,eu prind si eliberez nu-mi place sa mananc peste

am ramas uimit oricum cand am vazut ca mai avem Lin prin zona.
-
kzoli
- veteran

MaXimo scrie:las ca n-am omorat pe nimeni,eu prind si eliberez nu-mi place sa mananc peste

am ramas uimit oricum cand am vazut ca mai avem Lin prin zona.

este "destul"... in amonte de barajul 2 langa stuf in zona rampei de lansare pe apa de la Verdi un mos prinde in fiecare vara exemplare frumoase chiar si in jur de 1 kg, eu cand ajung pe acolo pe inserate, el atunci pleaca si printre carasi si ciortani are cateva exemplare frumoase de fiecare data... cat elibereaza dintre ei nu stiu ...
-
VicToR .
- veteran

-
am vrut sa te intreb in legatura cu pescuitul la somn,sunt zone unde as avea ceva sanse pe Mures,sa incerc intre baraje sau trebe sa ma duc pana jos la termocentrala la iernut?aici in zona weekend tot lasa barajul si se scurg toti pestii la dreq

-
kzoli
- veteran

MaXimo scrie:am vrut sa te intreb in legatura cu pescuitul la somn,sunt zone unde as avea ceva sanse pe Mures,sa incerc intre baraje sau trebe sa ma duc pana jos la termocentrala la iernut?aici in zona weekend tot lasa barajul si se scurg toti pestii la dreq

Toti pestii dar nu si somni sunt luati de curent

... sunt exemplare frumoase chiar sub baraj si cate una sta la panda chiar si in canalul ce intra pe weekend ... exemplare mici de 2-5 kg poti prinde si in spatele hipodromului unii au prins si la feeder cu viermus, in spatele aeroportului sportiv sau chiar mai sus unde se varsa turbina in mures la confluenta noaptea sunt atacuri spectaculoase si de la cariera ai si iluminare ... Locuri foarte bune sunt in zona Sanpaul-Ogra unde sunt multe exemplare si sunt mai activi cand e vorba de mancare insa in acele zone se poate pescui mai mult din barca datorita boschetilor, vegetatiei si a gardurilor riveraniilor...
Nu trebuie sa te duci pana la Iernut, oricum acolo sunt 1000 de oameni, incearca mai sus in ***** sau mai sus, unde lumea nu prea pescuieste si pestii nu sunt asa de suspiciosi

-
VicToR .
- veteran

-
mersi mult pt tot! revin cu poze sapt asta

multa sanatate !numa bine