Pt. cei din judetzele Iasi shi Neamtz

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
claudiu
utilizator constant
utilizator constant

Pt. cei din judetzele Iasi shi Neamtz

Mesaj de claudiu » 28 Mar 2005, 14:31

Am fost sambata, 26 martie pe o vreme superba.

Am ajuns pe Balatau (prima oara in viatza mea).
Deziluzie totala. Nishte cumetre (doua la numar) de sub 500g la 5 inshi.. e cam putzin.

Puietul era in forfota.. se prindea rosioara shi carashel la viermushi shi mamaliga, dar shtiuca nu prea.

O zi intreaga 5 inshi am avut vreo 10 atacuri. Eu is incepator am bagat doar voblere shi oscilante dar restu au dat la fel shi fel de vrajitorii. La tot ce se putea incerca.

Mi se pare ca am ajuns shi in rezervatzie cu pescuitul :lol: Nu shtiu sigur ca nu cunosc locurile.
Dar aceeasi poveste. Nu a vrut sa puna gura.

A mai fost careva pe Balatau sambata trecuta sau de curand?

legat de jud. Neamtz, ash vrea sa pescuiesc pe Moldova & Siret.

Stie careva daca imi trebuie permis vizat pe judetzul Neamtz? Am auzit ca s-ar fi desfiintzat filiala din jud. Neamtz shi ca s-a impartzit intre Iasi shi Bacau.
Teoretic (imi imaginez) ash putea pescui pe jumatatea Iashului.

Practic... are cineva mai multe informatzii de pescuit in zona Siretului?
Pana unde pot pescui cu permis de Iasi ?
Datzi zone exacte, cunosc toate satele/orashele de pe langa Siret.

Multzam mult.

legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 28 Mar 2005, 14:35

PE PRIVAT DESPRE CURSUL VECHI AL SIRETULUI... DACA VREI.
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 28 Mar 2005, 14:42

Salut Claudiu!
Parerea mea este ca poti pescui linistit pe Siret caci ai destule locuri atat in amonte cat si in aval de Pascani, care apartin de filiala Iasi.
Oricum, pentru a sta linistit, atunci cand pescuiesti in alt judet, e bine sa te informezi asupra regimului apelor unde vrei sa pescuiesti.
Eu sambata am ajuns pe Bran... Nu am facut mai nimic. Un singur strap a fost luat de catre Nick.
Pe Jijia veche, apa era foarte scazuta, asa ca nici acolo nu am facut treaba... Nici urma de bibi sau de oricare alt rapitor.
Prutul era mare si tulbure.. asa ca...
Nu stiu unde sa mai incerc data viitoare... M-ar bate si pe mine sa ajung odata la Balatau (macar pe Ratarie sau Salcam)
Daca cunosti locuri bune pe Siret in apropiere de Iasi da-mi si me de stire.
Multumesc!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 28 Mar 2005, 14:44

legio1083 scrie:PE PRIVAT DESPRE CURSUL VECHI AL SIRETULUI... DACA VREI.
Daca cunosti... ... am si eu privat :wink:
Thanks!

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 28 Mar 2005, 19:14

nu s-a desfiintat asociatia din neamt , dar nici mult nu mai dureaza pt ca fac tot ceia ce se poate sa o falimenteze . eu nu am fost la pescuit pe siret si nici pe prut dar maine ma informez si am sa va comunic ce stiu nemtenii despre cele doua locatii.

Ioan S.
veteran
veteran

Re: Pt. cei din judetzele Iasi shi Neamtz

Mesaj de Ioan S. » 28 Mar 2005, 19:28

claudiu scrie:
legat de jud. Neamtz, ash vrea sa pescuiesc pe Moldova & Siret.
...............................
Datzi zone exacte, cunosc toate satele/orashele de pe langa Siret.
Pentru anul acesta nu am informatii. Anul trecut cu permis vizat la Iasi, mai achitai 250 000 lei la Roman si iti vizau si pe Neamt.

Insa desi la confluienta Moldovei ca Siretul sunt niste locuri "promitatoare", iar pe Moldova (linga Roman) aproape de poduri sunt niste mici "stavilare" la fel de tentante ... mie nu-mi mai trebuie pescuit in acea zona. (nu zic ca nu sunt locuri bune ... nu zic ca nu este peste ... insa mie acel pescuit nu mi se potriveste).

Vezi la sectiune harti pina unde se intinde judetul Iasi si daca ai drum (si cred ca ai :wink: ) prin Roman - mergi si intreaba - nu e departe de gara.

eugend
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eugend » 29 Mar 2005, 19:36

cei din p. neamt nu merg la pescuit pe siret si pe moldova in jud. neamt pt. ca nu sunt locuri bune de pescuit. de obicei merg in zona pascani o localitate halaucesti . cei care au avut vizat permisul in neamt , au mai platit 350.000 lei la pascani si au obtinut viza in zona pe intreg anul.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 30 Mar 2005, 03:57

eugend scrie:cei din p. neamt nu merg la pescuit pe siret si pe moldova in jud. neamt pt. ca nu sunt locuri bune de pescuit. de obicei merg in zona pascani o localitate halaucesti . cei care au avut vizat permisul in neamt , au mai platit 350.000 lei la pascani si au obtinut viza in zona pe intreg anul.
Eu auzisem ca ar fi totusi niste locuri in zona podului peste Siret la Ion Creanga, ar mai fi pe la varsarea in Siret a piriului Valea Negra, la varsarea Moldovei in Siret erau foarte multi pescari (atunci cind am fost eu) - inclusiv unul care cauta avatul la rotativa - , pe la Galbeni ar mai fi ceva locuri ... dar acolo deja treci in judetul Bacau.

Fir intins !

Scrie răspuns