Pt cei din Bacau si nu numai..

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dragos_g
senior
senior

Pt cei din Bacau si nu numai..

Mesaj de dragos_g » 07 Noi 2005, 16:30

Zilele urmatoare ajung pe la Bacau (la socrii :( ) si m-am gindit sa ma opresc pe drum la Racaciuni. V-as fii recunoscator daca ma-ti putea indruma putin pe unde as avea sanse sa dau peste vre-un salau! Multumesc

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 10 Noi 2005, 12:59

salut!poti incerca pe canalul de fuga la porti.pe partea stinga cum te duci la 1 km ,cred,se face in dig o deschizatura.in aval de ea sunt stinci in apa la 15-20m de mal.poti incerca si la avat tot in porti,chiar daca nu se vede sarind.noi am prins salau cind se ingina ziua cu noaptea,mai ales la vierme alb.totul e sa curga apa.poti incerca si in capatul canalului de fuga.fir intins!!! :D

sebi/7
veteran
veteran

Re: Pt cei din Bacau si nu numai..

Mesaj de sebi/7 » 05 Dec 2005, 19:24

dragos_g scrie:Zilele urmatoare ajung pe la Bacau (la socrii :( ) si m-am gindit sa ma opresc pe drum la Racaciuni. V-as fii recunoscator daca ma-ti putea indruma putin pe unde as avea sanse sa dau peste vre-un salau! Multumesc
De ce nu incerci la Galbeni?E mai aproape de Bacau(7-8 km.),pe acelasi drum ca spre Racaciuni iar capturile si nalucile folosite sunt aceleasi.Cum mergi pe E85 (e strada mare,n-ai cum s-o ratezi) o iei la stanga pe linga Peco(adica lipit de Peco sau chiar prin el) de linga popasul"Mama Mare" (parca asa ii spune),treci prin satul Galbeni si,dupa ce treci podul al' mare,adica imediat pe linga el,faci dreapta(stinga oricum nu poti...) si mai mergi cam 1km.Sa nu te sperii,vei trece printr-un deversor cu apa de 20-30 cm.Apoi urci pe dig(se poate lejer si cu masina) si...gata.Fir intins!Ti-as recomanda sa te duci la "curbura"(se vede chiar in fata). P.S. Jig de 14-17,"mister twister" albsau verde sau shad galbui fosforescent.Uitasem! :oops:

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 07 Dec 2005, 17:49

Cum a fost?Ai ajuns si la un"dintos",dragos_g?Nu ne spui unde,ce si cit? :)
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 19 Ian 2006, 20:00

sebi/7 scrie:Cum a fost?Ai ajuns si la un"dintos",dragos_g?Nu ne spui unde,ce si cit? :)
Mda...nu cred ca vrei sa aflam si noi :( probabil l-ai"rupt"rau de tot :wink: Lasa,poate la excursia viitoare...

Scrie răspuns