pt bucuresteni: am vazut la tv......iore
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pt bucuresteni: am vazut la tv......iore
pt bucuresteni.....am vazut la tv despre iore....e plin de stiuca.....taxa e de 150 de mii....da am sa va spun mai multe cand am sa ma duc acolo....dac stiti ceva spuneti mi si mie.....
da....pescari....
-
- junior
-
- junior
Re: pt bucuresteni: am vazut la tv......iore
"plina de stiuca" ila propriu a fost acum vreo 7-8 ani...au "prostovolit-o" niste vecini din cartier si...pa!!!eddytare scrie:am vazut la tv despre iore....e plin de stiuca...
Vise taica...vise!!!
-
- junior
Acum ti-am vazut si post-ul despre Snagov...
Poti totusi sa incerci in "iore"...Mie-mi spunea frati-miu cand eram mai mic sa nu ma duc fara el sa fac baie in "iore" ca e un somn de 300 kile care mananca numai copii...si il tot terorizam pe vecinul meu "nea Otto" de vis-a-vis care era pescar inrait sa mearga sa-l prinda odata sa pot fugi de la scoala cu colegii la scaldat..
Fir intins!!!
PS:nu te mai uita pe TVR2!!!

Poti totusi sa incerci in "iore"...Mie-mi spunea frati-miu cand eram mai mic sa nu ma duc fara el sa fac baie in "iore" ca e un somn de 300 kile care mananca numai copii...si il tot terorizam pe vecinul meu "nea Otto" de vis-a-vis care era pescar inrait sa mearga sa-l prinda odata sa pot fugi de la scoala cu colegii la scaldat..
Fir intins!!!
PS:nu te mai uita pe TVR2!!!
da e frumos pe IOR. iar la pod este un punct de plecare la examene auto.
dar voi de stiuca vorbeati... e multa dom'le! te manaca!
stiu ca un nene a aruncat un bat unui caine, cainele a cazut in apa si a fost devorat....
eu zic sa nu va duceti acolo, numai pt faptul ca pescuiti intre betoane.
dar mai sun vreo 15 stiuculite pe tot lacul.
dar voi de stiuca vorbeati... e multa dom'le! te manaca!
stiu ca un nene a aruncat un bat unui caine, cainele a cazut in apa si a fost devorat....
eu zic sa nu va duceti acolo, numai pt faptul ca pescuiti intre betoane.
dar mai sun vreo 15 stiuculite pe tot lacul.
- exu...
- utilizator constant
Erau pescari prea multi...liviu_v scrie:Voi de ce credeti ca de la 300 s-a facut taxa la 150 vara aceasta ?

Acu' fro 9-10 ani, pe cand iore'ul, nu era "al cuiva", veneau baietii de pe pantelimon (cei ai lu' "caruta verde") si bagau navodu' frate...binenteles ca nu le zicea cineva, ceva...tras catre gloria, navodu' avea ceva peste... multi chinezi, multe stiuci mari, caras imens si oarece crap...de-atunci, mai are babusca , oblete, regina si cateva marlite....se iau accidental uneori, marlite, da' nu mari rau(sub kil), ba chiar a luat unu' , acu' fro 3 sapt, una destul de imbracata, la vaporas...da' astea's accidente...ce pretentii poti avea, de la o balta dintre betoane, populata de catre pescari cu stiuca si testoase, si de catre pasari cu alte specii de pesti???...
ÃŽmi plac peştele...