Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 24 Oct 2006, 09:31

Asa sa faci...
Si apropos de avat pe langa Bran, intamplator am trecut si eu prin zona aia si am luat 2 avatei, duminica. Am gasit ceva locuri superbe de salau si stiuca, dar si de avat si clean.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 24 Oct 2006, 09:32

andreiL scrie:va rog sa imi spuneti si mie unde pe prut mergeti la avat si clean?nu pescuiesc de mult pe prut si nu stiu asa de bine...
in schimb am fost la prut langa bran sa pescuiesc(nici un pescar in zona aia!!)si sa vad daca mai sunt pescari pe bran.normal ca erau..chiar destui de multi..toti cu pile dupa cum chiar ei mi au zis.asa ca toata vorbaria asta cu "sa stopam braconajul","sa avem grija de rezervatii" si ce mai citesc pe aici...doar prostii ca sa nu zic mai urat...oricum am de gand sa nu las lucrurile asa...o sa filmez tot ce se poate filma si o sa depun plangere ...

incepind de la Tutora in sus pana la Probota/Bivolari (eu zic pe unde am fost eu) este si clean, stiuca si avat la greu. daca citesti topicurile care se refera la pescuitul acestor specii ai sa intelegi partial si cum sa-i cauti. e greu sa dai sfaturi aici.
pot sa-ti zic doar atat: cauta praguri, obstacole..copaci scufundati pt. clean, stiuca.
la avat e mai dificil, chiar nu stiu ce sa-ti zic, incearca sa urmaresti unde sare...si da-i in bot! :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 25 Oct 2006, 16:35

Avat, clean, mreana si multe atacuri ratate... :D :D :D +gaura in trusa, dar nu mai conteza... :wink:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 03 Noi 2006, 08:40

Lostrita scrie:Avat, clean, mreana si multe atacuri ratate... :D :D :D +gaura in trusa, dar nu mai conteza... :wink:

mreana la ce voblere a dat? :roll: :lol: :lol:
East Spinning Team

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 03 Noi 2006, 09:06

Mreana a intrat la stationar,vermusti , celelalte capturi la spin.Culmea este ca a fost cel mai mare peste prins pe Prut...

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 03 Noi 2006, 09:16

am fost ieri..in cautarea cumatrii....am reusit sa o gasesc de data asta:o frumusete de stiuca de 2,5 kg.....apropo, icrii de stiuca sunt buni? :lol:

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 03 Noi 2006, 09:28

Iar ai fost la fishing? Ieri? Rapala pro fishing? Sau altceva virtual? :lol: Eu asta noapte visam ca ma lupt cu un avat mutant , dar am revenit pe pamant spre dimineata... :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 03 Noi 2006, 09:29

gene3004 scrie:am fost ieri..in cautarea cumatrii....am reusit sa o gasesc de data asta:o frumusete de stiuca de 2,5 kg.....apropo, icrii de stiuca sunt buni? :lol:

poze, ceva? ai "urcat" mai sus. gene?
East Spinning Team

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 03 Noi 2006, 09:31

Da , da, neaparat foto,ca e plin site ul de pescari cronici,care pescuiesc din fata monitorului :lol:

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 03 Noi 2006, 09:40

poze, ceva? ai "urcat" mai sus. gene?[/quote] Mr. Leba, observ o usoara neliniste sufleteasca :lol: ,o stiuca de 2, 5 kg e putin mai mare decat un pix... :lol: Repet , sa revenim cu picioarele pe pamant... :lol: Peace!

Scrie răspuns