PRIMUL CLUB SPORTIV DE PESCUIT DIN ALBA IULIA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Nu are nici o legatura. Este club sportiv infiintat in baza prevederilor Legii nr. 69/2000.RaPpSodIq scrie:Suntem orasul cu cele mai multe asociatii/cluburi din tara si totusi nu se face nimic. Trist!
Sunt curios ce se va intampla. Initiativa este buna, speram sa fie si constructiva.
Fire intinse
PS are vreo legatura acest club cu APSAlba?
apsalba scrie:Nu are...RaPpSodIq scrie: are vreo legatura acest club cu APSAlba?

neee ! da' deloc ! ...

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
- semlecangheorghe
- veteran
Are una micuta de tot...In persoana d-lui Popescu...Care inainte de Craciun afirma ceva de genul:"din datele mele cred ca intr-o saptamina se dau premiile"(citez aproximativ din memorie)..Iaca este mijlocul lui ianuarie....Ori s-au dat si nu stim noi??RaPpSodIq scrie:Suntem orasul cu cele mai multe asociatii/cluburi din tara si totusi nu se face nimic. Trist!
Sunt curios ce se va intampla. Initiativa este buna, speram sa fie si constructiva.
Fire intinse
PS are vreo legatura acest club cu APSAlba?
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
esti rautacios !!!semlecangheorghe scrie: Are una micuta de tot...In persoana d-lui Popescu...
Clubul asta e nascut din pura si sincera dorinta de asociere si de a face performanta sportiva !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
Exact. Ceea ce voi nu ati fost in stare sa faceti. Din pacate. Nu-i nimic; o sa suplinim noi.miky scrie:esti rautacios !!!semlecangheorghe scrie: Are una micuta de tot...In persoana d-lui Popescu...
Clubul asta e nascut din pura si sincera dorinta de asociere si de a face performanta sportiva !
![]()
![]()
![]()
![]()
semelcan,
nu esti de acord sa ne intalnim si sa ne cunoastem? Atunci ai putea sa ma critici cat vrei. Asa, dupa gura lumii, este incorect. Ce zici? Poate la o partida de pescuit?
- semlecangheorghe
- veteran
Ca sa vorbim despre acelasi lucru,nu stiu ce intelegi prin "gura lumii".Faptul ca nu ai dat niste premii,este un fapt pe care nu l-am generat eu.Tot asa dupa cum ,n-am nici o vina ca gura dumitale (figurativ vorbind),a zis ca premiile se vor da intro-saptamina doua.Asta era prin preajma Craciunului...Si la fel ,nu gura mea a vorbit,afirmind ca in viitoarea federatie,nu sportivii isi vor mai plati cheltuielile.....Si fiindca am fost acuzat ca aberez pe forumuri,prin asta intelegindu-se ca habar nu am de statute,reguli bla,bla,bla,mi-am zis sa citesc si eu nitel proiectul de statut ala al vostru.Sau cum io fi zicind...Si am vazut pe acolo unele ca:apsalba scrie:Exact. Ceea ce voi nu ati fost in stare sa faceti. Din pacate. Nu-i nimic; o sa suplinim noi.miky scrie:esti rautacios !!!semlecangheorghe scrie: Are una micuta de tot...In persoana d-lui Popescu...
![]()
![]()
![]()
![]()
semelcan,
nu esti de acord sa ne intalnim si sa ne cunoastem? Atunci ai putea sa ma critici cat vrei. Asa, dupa gura lumii, este incorect. Ce zici? Poate la o partida de pescuit?
-la concursuri,echipele isi vor plati deplasarea si taxele
-daca vrei sa faci contestatie,platesti
-daca vrei sa fii inclus in anul competitional,....binenteles..... platesti
Si lista ar putea continua....Deci simplificat,un club afiliat FPSR,are de platit o taxa anuala.Apoi trebuie sa plateasca si deplasarea si cheltuielile sportivilor.....Daca bine am inteles sensul cuvintului"echipe",folosit in textul regulamentului...Ori, un club ca sa plateasca toatea astea,trebuie sa ia taxa de la membrii ce-l constituie...Deci ,pina la urma,membrul de rind,participantul ,tot trebuie sa scoata banul din buzunar....Ori dumneata ai afirmat emfatic ca aceasta se va elimina......Ce sa mai cred???
Apoi ,n-am vazut nicaieri niste reglementari,din care sa reiasa ,daca si cum vei contribuii la dotarea personala a sportivilor legitimati.Posibil sa fie pe altundeva scrise decit pe unde am citi eu??...Poate...
N-ai uitat ,nu,ca asa ai promis ...dotarea sportivilor...Stiu ca in privinta mea, ai pus la dispozitie o gonflabila(desi eu vorbisem extrem de serios in privinta participarii),dar pentru ca mie imi place latura umoristica in fiecare situatie ,am gustat-o ca si pe o gluma...
Asa ca tragind linie,in prezent ,in L.R.S.,participantul plateste o taxa de club,anuala,plus participarea la etapa,sau etapele la care vrea sa participe,plus cheltuielile de drum si dotare personala...Eu te intreb:in F.R.P.S.SUMA acestor cheltuieli per individ v-a fi mai mica??Daca da ,care sint punctele din statut care confirma acest lucru.
Si mai am o intrebare:care va fi pozitia oficiala a federatie ,fata de proiectul Rosia Montana....???
Cit despre invitatia la pescuit,o accept bucuros...N-ar fi rau sa vina si Gerula,si atunci pe parcursul unei intregi partide ar avea timp suficient sa se convinga daca sint clona sau nu...Desi din partea lui....care nu vede altceva decit singe,ringuri,pistoale si ciomege,n-as crede sa dea curs invitatiei...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
induiosator ! Pe bune ! pe mine m-ai impresionat profund... am si suspinat duios, oleaca !apsalba scrie:Exact.Ceea ce voi nu ati fost in stare sa faceti. Din pacate. Nu-i nimic; o sa suplinim noi.miky scrie: Clubul asta e nascut din pura si sincera dorinta de asociere si de a face performanta sportiva !
![]()
![]()
![]()
![]()

mi-aduc aminte acum vreo doi sau trei ani cum te perpeleai si iti pasa numai de resursa acvatica vie, saracuta de ea !
Deodata, brusc te framanta performanta !
Ce-i drept, resursa acvatica vie, fosta ta iubire, ai rezolvat-o complet, am vazut toti cum,... acu' e timpul pentru noi "trairi afective"

ma tot intreb : O fi stiut Caragiale ca o sa apari ? sau Catavencu o fost doar o fantezie inspirata de-a lui ?,...cam premonitica totusi, zic eu...