Poluare pe Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
georgica scrie:cred ca fomistii adevarati, care braconeaza ca sa aibe un chitic de pus pe masa la copii, vor bracona ca de obicei in continuare
Aici va incurcati toti . Ce ai cu ala care nu are ce pune pe masa ? Lasa-l sa bage plase , sa manance . Sau , da-i un baboi , doi , sa duca la copii sau sa-l vanda sa-si ia o paine . Trebuie sa ai boala pe aia care pescuiesc industrial , pentru case si conturi , nu pentru mancarea de zi cu zi .
Este adevarat ca sunt mai greu de deosebit , dar nu imposibil . Ala din urma coboara din masina si arunca navodul , pe cand cel mort de foame...nu prea cred ca o sa vezi vreun scenariu de genul.
Asta mai greu . Din moment ce nu ti se da autorizatie de pescuit in Dunare , tu nu ai cum sa justifici marfa la client . Ma rog , asta este teoretic....georgica scrie:ma tem c-o sa-l gasim si la pescarie in piata...
adevaratii braconieri nu fac asta ca nu au ce pune pe masa, ei o fac pt bani, foarte multi bani care sunt in joc.georgica scrie:cred ca fomistii adevarati, care braconeaza ca sa aibe un chitic de pus pe masa la copii, ........................
fomistul care nu are ce pune pe masa la copiii, va rabda si mai da si drumul la peste ca sa aiba ce prinde data viitoare - crede-ma am vazut astfel de cazuri si nu mi-a venit sa cred ochilor, dar sunt cazuri rare (2-3) si aia erau pescari batrani care stiau rostul apelor si al pescuitului
- johnnybravo
- Moderator