Poluare Aries
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Poluare Aries
Am dat azi o fuga pana la Gura Ariesului si am ramas surprins. Apa pe Aries e foarte murdara, dar pestii bat, am vazut cleni sarind, si am avut un atac la o rotativa de am crezut ca imi ia batu din mana. Pe Mures... pauza totala. Nici o miscare, o singura saritura am vazut, dar nu era ceva mare, apa ceva mai curata, dar mai marisoara cu vreo 40 de cm as zice, pescuibila.
Ca o concluzie, se pare ca unda de poluare nu a maturat chiar tot spre varsarea Ariesului.
Ca o concluzie, se pare ca unda de poluare nu a maturat chiar tot spre varsarea Ariesului.
- MARIUS POPA
- veteran
Dar e scazut Ariesul, sau si murdar si crescut?
Pe cand preconizezi, dupa cum l-ai vazut, ca se poate da la spinning ?
Pe cand preconizezi, dupa cum l-ai vazut, ca se poate da la spinning ?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Si cum e Muresul mai in sus de gura Ariesului? e mai in regula?
Ariesul nu e foarte mare, zic asta pentru ca am vazut la acolo la cascada de langa E60. E un nivel normal, poate vreo 10-15 cm mai mare decat vara.
Cat despre culoare, era un fel de ciocolata cu lapte, vizibilitate vreo 10 cm maxim. Nu stiu sa zic cam in cat timp se curata pentru ca nu pescuiesc foarte des pe Aries, dar daca nu mai ploua sus probabil in vreo saptamana cred ca se limpezeste avand in vedere ca vine mai repede ca Muresul.
Muresul e mai curat ca Ariesul, dar mai marisor, dupa parerea mea are un nivel normal acum, vreo 40 de cm peste nivelul de vara, nivelul de seceta. La culoare ii bunicel de pescuit, putin tulbure.
Asta era starea de ieri. Astazi am vazut ca la mine ii in urcare, cred ca a crescut vreo jumate de metru din ce am vazut din masina de pe pod.
Cat despre culoare, era un fel de ciocolata cu lapte, vizibilitate vreo 10 cm maxim. Nu stiu sa zic cam in cat timp se curata pentru ca nu pescuiesc foarte des pe Aries, dar daca nu mai ploua sus probabil in vreo saptamana cred ca se limpezeste avand in vedere ca vine mai repede ca Muresul.
Muresul e mai curat ca Ariesul, dar mai marisor, dupa parerea mea are un nivel normal acum, vreo 40 de cm peste nivelul de vara, nivelul de seceta. La culoare ii bunicel de pescuit, putin tulbure.
Asta era starea de ieri. Astazi am vazut ca la mine ii in urcare, cred ca a crescut vreo jumate de metru din ce am vazut din masina de pe pod.
Muresul in crestere?...Am fost azi pe la ora 3...era mai scazut cu aproape 10cm fata de ieri...
Era ieri o creanga foarte mare in mijlocul apei si era aproape toata la suprafata. Azi era in mare parte sub apa.
Ti s-a miscat creanga...nu mai speria oamenii...
Probabil nu s-a miscat creanga...Ma duc in seara asta si vad ce si cum! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Am fost acum o ora, e scazut...si maro.