PESCUITUL PE NEAJLOV

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

PESCUITUL PE NEAJLOV

Mesaj de MARINESCU ADY » 06 Mai 2005, 13:01

Va rog sa ma informati si pe mine in legatura cu pescuitul pe acest rau am inteles ca se poate prinde stiuca crap caras ...daca stiti ceva orice informatie e bine venita( locuri pe rau monturi momeli etc)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Mai 2005, 14:59

tu glumesti ?

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 06 Mai 2005, 16:09

citeste ultimul numar din PESCAR MODERN si ai sa vezi ca Neajlovul este descris ca fiind citez "super -rau cu ape limpezi si adanci...se poate prinde Clean albitura caras AVAT crap BIBAN STIUCA si mai la vale SOMN"- CITIND ACEST ARTICOL CARE SE NUMESTE "RAURILE BUCURESTEANULUI" am inceput sa ma informez la pescarii din zona Calugareni care mi-au spus ca e peste in special clean si stiuca dar vreau sa aud si alte pareri independente de zona raului.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 06 Mai 2005, 16:49

am fost io cu Gyorg prin toamna.

A prins Gyorg (sau un prieten al lui) 2 cleni, la viermus. Cel mare avea cam 150 g. :D

Mai erau si niste localnici care prindeau. Captura medie era pe la 100 g. Inclusiv mreana. :cry:

Asta e!
near the beer

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 09 Mai 2005, 07:54

Am fost si eu in toamna de cateva ori pe Neajlov .Am prins stiuci la chil dar si multe marle .Un amic a prins de 2,5 kg la rotativa .Cleni se prind , dar majoritatea sunt juniori ( am vazut si bucati la juma de chil).Toti prinsi la viermusi.
E un rau dificil de pescuit si sunt o gramada de pescari care vajaie cu table prin apa sau planteaza o gramada de baboi.....
nu-l recomand.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vijelie
veteran
veteran

Neajlovul

Mesaj de vijelie » 11 Mai 2005, 14:55

salut, acest rau este unul deosebit in care se pot prinde aproape toate speciile de peste existente in zona de shes. Eu pescuiesc saptamanal pe acest rau si dau in principiu dupa clean in zona Vadul Lat unde Neajlovul se uneste cu raul Dambovnic. Aici se pot prinde capturi de clean intre 300gr. si 2kg, stat la vobler cat si la pestishor. Se mai poate prinde si mreana dar care cu greu poate depashi 300gr. Stiuca se prinde doar din zona Calugareni in jos spre Falashtoaca unde este si asa zisa delta a Neajlovului.
vijelie spaima patronilor :twisted:

jupan
utilizator nou
utilizator nou

neajlov

Mesaj de jupan » 27 Iun 2005, 09:28

stiti cumva care sunt taxele in zona si daca ai voie cu cortul ?

Scrie răspuns