PESCUITUL PE ARGES!!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
PESCUITUL PE ARGES!!!!
Salutare ! As vrea sa stiu pe unde va duceti la pescuit pe Arges si ce se prinde...cu ce momeala!!!
pescar4ever
-
- utilizator constant
de la gradinari la mihailesti, caras, teno, somn dar nu in anotimpul asta
salau doar daca esti super norocos( stiinta nu are loc aci);
zona bascov-budeasa stiuca, biban, regina, oblete( am fost acu 2 saptamani si nu i-am vazut coada)
pe vidraru si mai jos pana in budeasa am auzit ca s-a mai luat si pastrav dar raritati.
cam atat.
poate mai stiu si altii.
fir intins.
salau doar daca esti super norocos( stiinta nu are loc aci);
zona bascov-budeasa stiuca, biban, regina, oblete( am fost acu 2 saptamani si nu i-am vazut coada)
pe vidraru si mai jos pana in budeasa am auzit ca s-a mai luat si pastrav dar raritati.
cam atat.
poate mai stiu si altii.
fir intins.
- costica_fishing
- veteran
am fost ieri mai in amonte de gradinari pe un brat inundabil pentru ca in arges nu se poate da dar si pe bratul asta apa e foarte tulbure .Eu dau doar la vobler dar nu am avut atacuri decat atunci cand vobleru atingea apa nici un atac pe recuperare si bineanteles toate lansarile trebuiau date printre ramurile copacilor de pe malu celalant.Rezultate slabe trei bucati clasice pt Arges in ultimii 2 ani (18 -20 cm)iar cand nu mai puteam de cald si ma gandeam sa merg spre casa am scos dintre crengi un clean frumos spre KG care a scapat de plasele celor din sat , toti au fost eliberati. Am incercat toate modelele de voblere pe care le aveam la mine dar nu a vrut decat la dawn si la uncle buks(ala mini care imita obletele).
numai bine........
numai bine........