Shoktu scrie:
Problema e ca nu am de la cine sa invat cateva mici "secrete" in acest magnific stil de pescuit si ma gandeam daca se poate cand mai iesiti la pescuit daca este posibil sa va "incurce" un incepator chiar si doar pentru a privi (am citi de la cap la coada N situri si forumuri dar nimic nu se compara cu practica si experienta)
Tin sa precizez ca am masina personala deci transportul nu este o problema dar lipsa unui partener mai "experimentat" este

Secrete nu prea exista, doar trebuie experienta, sa stii sa citesti apa, sa stii pe unde stau ei si sa fii dispus sa risti niste voblere...
mi s-a intamplat sa pescuim doi pescari unul langa altul cu acelasi vobler si eu sa prind iar celalalt nu
Nu am o explicatie logica pt asta, dar cred ca e din mana....
Modul de recuperare si jocul voblerului, chestie pe care nu o pot exprima si explica prin cuvinte...
Asa am invatat si eu, privind pe la altii (vezi Pec, Vijelie) cu care am mai iesit...
Din pacate incep sa fie din ce in ce mai rare zilele reusite pe Neajlov, iar pt un incepator as recomanda un rau mai populat, cu capturi mai multe chiar daca sunt mai mici...
Asa reusesti sa inveti cum se comporta pestii, ii vezi cum ataca, si altele...
Sambata poate ies iarasi pe Neajlov....
id: hades792003

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.