pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
C&R
Salut. Eu pescuiesc de 2-3 ani pe Neajlov, dar am retinut niciodata vreun peste, am zis ca e pacat de el. Va rog mult sa nu retineti pestele ca si asa e mic, putin si nu o sa mai avem ce prinde in viitor. Eram odata si am vazut 3 pescari care aveau in plasa 1-2 buc marla care era cu mult sub dimensiuni. E PACAT!!!.hades scrie:Fost!!
Apa in crestere si cam tulburica!
Gheata nu mai era![]()
Evident nici peste!!!![]()
Poate dupa incalzirea din urmatoarele 2 saptamani, daca nu ploua!
Macar aici va rog mult practicati C&R!!!!!!!
Re: C&R
Nu pot spune ca am practicat C&R de fiecare data cand am fost pe Neajlov, pt ca as minti, dar ai sa ramai surprins sa vezi cum eliberez pestii de un kg, doua si retin 2-3 pesti de 300-400g.johnny_fia scrie: Salut. Eu pescuiesc de 2-3 ani pe Neajlov, dar am retinut niciodata vreun peste, am zis ca e pacat de el. Va rog mult sa nu retineti pestele ca si asa e mic, putin si nu o sa mai avem ce prinde in viitor. Eram odata si am vazut 3 pescari care aveau in plasa 1-2 buc marla care era cu mult sub dimensiuni. E PACAT!!!.
Macar aici va rog mult practicati C&R!!!!!!!
Cred ca am prins si eliberat peste pe Neajlov, care daca ar mai fi in apa ar fi trebuit sa fie adevarate trofee, si copii lor sa umple pana la refuz acea apa...., dar nu-i asa, si pisicile unora trebuie sa manance (vezi unditarii care retin si clenutii de 5 cm prinsi la vierme)
In toamna, se prindea la oblete stiuculita de 200-300g si se baga la traista..., deh asta e mentalitatea, eu am prins intr-o zi la vobler vreo 5 stiuci, dintre care 2 mari, peste 3 kg si care s-au intors inapoi sa faca pui...
Si eu pescuiesc tot de 3 ani pe Neajlov, si asa cum spuneam, acolo unde prindeam 2-3 cleni sariti spre kilogram dintr-un singur loc, acum bat kilometrii intregi de rau sa scot unul, doi...
Nu mai vorbesc de garsunii spre 2 kile, care din pacate anul trecut nu am vazut decat unul singur...
Dar eu sper....., oricum fiind un rau aproape de Bucurestidin ce in ce mai multi pescari ajung pe el, si nu sunt tocmai sportivi...
din pacate baietii au inceput si cu curentul.., deci in curand mergem in Bulgaria la pescuit, pt ca acolo chiar merita, credeti-ma, sau in ungaria...
Si radeam de ei!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.