pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Clean chiar si pe apa asta scazuta
, duminica dimn de la 9 la 11, vre-o 3 4 cleni cat lingura + 2 mai rasariti ( cat 2 linguri )
, in rest pauza totala
ziceai ceva de stiuci rasarite?
cand si unde? 

Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination.
This is the linux world, in the quiet nights you can hear the windows machines rebooting!
This is the linux world, in the quiet nights you can hear the windows machines rebooting!
Dan Alexe scrie:Cred ca pe Dunare. Pe Neajlov, in starea in care e, nu cred ca incap cu tot cu coada

Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination.
Sa nu spun locul?
poi va spun este in zona calugareni de la pod in stanga jos dar tot trebuie sa va bateti cu copacii si sa va lasati voblerele in buturugi si oricum zona e brazdata de stiucari kit ca este in cursul saptamanii kit ca este week-end
poze mai tarziu ca acum telefonul cu care au fost facute pozele e mort ( nu mai are baterie ) cand ajung acasa or sa fie si niste poze.
Cat de foamea din romania, sincer nu ma intereseaza cati merg in zona si cat peste prind, are mama natura grija sa dea dupa inima fiecaruia
.

Cat de foamea din romania, sincer nu ma intereseaza cati merg in zona si cat peste prind, are mama natura grija sa dea dupa inima fiecaruia

Are Dl Dan, are...Dan Alexe scrie:Cred ca pe Dunare. Pe Neajlov, in starea in care e, nu cred ca incap cu tot cu coada
Crede-ma!!!
Sunt si mai mari....
Ceea ce m-a dezgustat au fost niste capete de caprioara taiate de braconieri si aruncate in apa

Imi vine sa emigrez in Papua Noua Guinee!!!

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.