PESCUITUL IN CAMERA DE ROATA DE TRACTOR DAUNEAZA GRAV...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
PESCUITUL IN CAMERA DE ROATA DE TRACTOR DAUNEAZA GRAV...
am vazut dimineata la protv, un nene in stare de soc hipotermic, care spunea ca dadea la peste... si fleosc...pe lacul de acumulare Golesti... intr-o camera de tractor.
trec peste incidentul nefericit, care nu este de ras ... cazutul din barca este o boala care se ia, si ajung la lacul de acumulare cu pricina.
pe fundal era un tip intr-o gonflabila de 2persoane si parea ca da la spin.... sau oricum mulina cu o lanseta in mana...
dca avem printre noi pe cineva care ne poate da relatii...este ceva de prins in lacul ala...ceva care sa merite sa te duci cu camera pe 10.decembrie, in mijlocul lui???
trec peste incidentul nefericit, care nu este de ras ... cazutul din barca este o boala care se ia, si ajung la lacul de acumulare cu pricina.
pe fundal era un tip intr-o gonflabila de 2persoane si parea ca da la spin.... sau oricum mulina cu o lanseta in mana...
dca avem printre noi pe cineva care ne poate da relatii...este ceva de prins in lacul ala...ceva care sa merite sa te duci cu camera pe 10.decembrie, in mijlocul lui???
In mod sigur tipu era cu setca.Ei sunt dotati cu "ambarcatiuni" din camera de tractor care are o scandura peste ea.Cum de obicei sunt bauti cand se intampla asta,nu m-am mirat cand am vazut stirea.Imi pare rau,dar mie nu imi e mila deloc ptr el sau ptr cei asemenea lui. 

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
WE trecut am fost pana la Vatra Dornei, iar cand m-am intors am oprit pe Bicaz sa ud 2 linguritze.
Era un frig pe malul apei de te kkai pe tine.....in 15 min mi-au inghetzat mainile de nu am reusit sa desfac agrafa si sa schimb lingura...
Ei.....pe mijlocul lacului erau 2 idioti cu o pluta facuta din busteni care intindeau o setca...
Ideea e ca braconierii nu sunt cei mai inteligenti oameni....
Era un frig pe malul apei de te kkai pe tine.....in 15 min mi-au inghetzat mainile de nu am reusit sa desfac agrafa si sa schimb lingura...
Ei.....pe mijlocul lacului erau 2 idioti cu o pluta facuta din busteni care intindeau o setca...

Ideea e ca braconierii nu sunt cei mai inteligenti oameni....
Spining....Prea bun ca sa fie light...
- costica_fishing
- veteran